Her bütçeye uygun mouse önerisi

50 milyon tıklama ömürlü olanlarında çift tıklama sorunu görülebiliyor, 20 milyonluk versiyonunda sorun yok.

Yinede Rampage eklemek istemedim. Yanıt için teşekkürler. Kullandığınız mouse rahat mı? Bende almayı düşünüyorum. Öneriyor musunuz?
Kulaklık versiyonu da gelsin.

Zaten var hocam.

Yinede Rampage eklemek istemedim. Yanıt için teşekkürler. Kullandığınız mouse rahat mı? Bende almayı düşünüyorum. Öneriyor musunuz?
Redragon markasına ait olan ilk ekipmanım, gerçekten memnunum. Bazı kişiler sol tıkında gecikme sorunu yaşamışlar, ben sorun yaşamadım. Bu arada gecikme ve tıklamama sorunu için bir firmware update dosyası geliyor driver dosyasının içinde, onu kullanınca sorununun geçtiğini söyleyenler var. İyi ki başka bir mouse yerine bunu almışım diyorum kısacası.

Palm ve 16cm için uygun mudur?

Palm ve 16cm için uygun mudur?
Palma uygun bir mouse, benim elim orta parmaktan bileğe kadar 18 cm, elime tam oluyor. Sizin elinize biraz büyük gelebilir fakat alışabilirsiniz bence, tabii siz bilirsiniz. Deathadder V2 Mini de öneririm palm tutuş için.

Bütçem kısıtlı ve Gigabyte Aorus M.2'ye baktığımda iyi gibi geldi fiyatı. Yaşadığım Gamepower fiyaskosundan sonra mouselere para vermeye korkar oldum. Sizce palm için alınır mı? Elim orta parmaktan bileğe 18,5 CM. İncelemesine baktığımda "tam bir F/P ürünü." diyorlardı.

Sitesinde avuç içi yani palm için uygun diyorlar.

Palma uygun bir mouse, benim elim orta parmaktan bileğe kadar 18 cm, elime tam oluyor. Sizin elinize biraz büyük gelebilir fakat alışabilirsiniz bence, tabii siz bilirsiniz. DeathAdder V2 Mini de öneririm palm tutuş için.

Benim orta parmaktan bileğe kadar 20cm oluyor sorun olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…