Hocam siz düşünür müsünüz peki? Siz de parça satışı yapıyordunuz. Parça alımı da yapıyordunuz sanırsam. Görmediysem özür dilerim. Anakart ve işlemcimi 65 Tl gibi bir fiyata satıyorum. İkisi de sorunsuz. Pazarlık da olur, sünnettir.
@sheltonzane01 Hocam bende MSI MS-7529 modelli anakart var. 775 soket. Ayrıca E6300 işlemci var. Anakartımı 4 RAM slotlu 775 soket bir anakart ile değiştirmek istiyorum. Takas düşünür müydünüz sizde öyle bir anakart varsa? Veya bu sattığım ürünleri 65 Tl gibi bir fiyata satıyorum. Almayı düşünür müydünüz?
Merhabalar, ilk olarak ilginize ve teklifinize teşekkür ederim. Tuna arkadaşımında dediği gibi artık 775-1156 soketlerin alım satımını yapmamaktayım. Yine de her ürünün bir alıcısı olduğu için sizin ürünleri satmanızda mümkündür. Hayırlı satışlar dilerim.
Merhabalar, ilk olarak ilginize ve teklifinize teşekkür ederim. Tuna arkadaşımında dediği gibi artık 775-1156 soketlerin alım satımını yapmamaktayım. Yine de her ürünün bir alıcısı olduğu için sizin ürünleri satmanızda mümkündür. Hayırlı satışlar dilerim.
Açıkçası şuanlık o tip kart malesef işime yaramamakta ama illa fiyat biçmemi istiyorsanız alış fiyatım 2GB modeline 100-110TL, 4GB modeline 130TL civarıdır.
Açıkçası şuanlık o tip kart malesef işime yaramamakta ama illa fiyat biçmemi istiyorsanız alış fiyatım 2GB modeline 100-110TL, 4GB modeline 130TL civarıdır.
Şuanlık onu almam bana gereksiz harcama olacak. Sizi de anlıyorum ama internet üzerinden ilanlarını vererek 130-140 a bile satabilirsiniz. Teklifiniz içinde teşekkür ederim.