sheltonzane01 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 865 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2018 #181 Jira dedi: Ne kadar istiyorsun? Genişletmek için tıkla... 120TL istemekteyim.
BaserisX Kilopat Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2018 #182 sheltonzane01 dedi: 120TL istemekteyim. Genişletmek için tıkla... Arkadaş almayacaksa ben talibim hocam.
sheltonzane01 dedi: 120TL istemekteyim. Genişletmek için tıkla... Arkadaş almayacaksa ben talibim hocam.
sheltonzane01 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 865 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2018 #183 BaserisX dedi: Arkadaş almayacaksa ben talibim hocam. Genişletmek için tıkla... Kendisi bu konuda net bir cevap belirtmemiştir. Kesin bir cevap verirse duruma göre ürünü size verebilir ya da kendisine verebilirim.
BaserisX dedi: Arkadaş almayacaksa ben talibim hocam. Genişletmek için tıkla... Kendisi bu konuda net bir cevap belirtmemiştir. Kesin bir cevap verirse duruma göre ürünü size verebilir ya da kendisine verebilirim.
BaserisX Kilopat Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2018 #184 sheltonzane01 dedi: Kendisi bu konuda net bir cevap belirtmemiştir. Kesin bir cevap verirse duruma göre ürünü size verebilir ya da kendisine verebilirim. Genişletmek için tıkla... İstanbuldasınız değil mi?
sheltonzane01 dedi: Kendisi bu konuda net bir cevap belirtmemiştir. Kesin bir cevap verirse duruma göre ürünü size verebilir ya da kendisine verebilirim. Genişletmek için tıkla... İstanbuldasınız değil mi?
sheltonzane01 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 865 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2018 #185 BaserisX dedi: İstanbuldasınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet İstanbul Gaziosmanpaşa'dayım.
BaserisX dedi: İstanbuldasınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet İstanbul Gaziosmanpaşa'dayım.
BaserisX Kilopat Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2018 #186 sheltonzane01 dedi: Evet İstanbul Gaziosmanpaşa'dayım. Genişletmek için tıkla... Tamam arkadaş cevap versin duruma göre alırım. Ben de bayrampaşadayım.
sheltonzane01 dedi: Evet İstanbul Gaziosmanpaşa'dayım. Genişletmek için tıkla... Tamam arkadaş cevap versin duruma göre alırım. Ben de bayrampaşadayım.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 17 Temmuz 2018 #187 Su an calisiyorum, shy.shyv@yandex.com uzerinden mail atabilirsin. Aksam donerim.
sheltonzane01 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 865 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2018 #188 Jira dedi: Su an calisiyorum, shy.shyv@yandex.com uzerinden mail atabilirsin. Aksam donerim. Genişletmek için tıkla... Mail tarafınıza iletilmiştir.
Jira dedi: Su an calisiyorum, shy.shyv@yandex.com uzerinden mail atabilirsin. Aksam donerim. Genişletmek için tıkla... Mail tarafınıza iletilmiştir.
1Sosyopat Hectopat Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 217 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2018 #189 Hayırlı satışlar. @sheltonzane01 SSD satışlarını bekliyorum.
sheltonzane01 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 865 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2018 #190 1Sosyopat dedi: Hayırlı satışlar. @sheltonzane01 SSD satışlarını bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba, teşekkür ederim. Diğer açmış olduğum ilanı takip ederseniz daha iyi olacaktır. Bu ilanı artık güncellememekteyim. BaserisX dedi: Tamam arkadaş cevap versin duruma göre alırım. Ben de bayrampaşadayım. Genişletmek için tıkla... Tekrardan merhaba, ürün "So Justice" adlı arkadaşa satılmıştır bilginize. Son düzenleme: 21 Temmuz 2018
1Sosyopat dedi: Hayırlı satışlar. @sheltonzane01 SSD satışlarını bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba, teşekkür ederim. Diğer açmış olduğum ilanı takip ederseniz daha iyi olacaktır. Bu ilanı artık güncellememekteyim. BaserisX dedi: Tamam arkadaş cevap versin duruma göre alırım. Ben de bayrampaşadayım. Genişletmek için tıkla... Tekrardan merhaba, ürün "So Justice" adlı arkadaşa satılmıştır bilginize.