ucanspagetticanavari Megapat Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2014 #1 İyi günler R9 280x Toxic modelini almayı planlıyorum ama vga girişi yok herhangi bir Dvi to Vga çevirici işimi görürmü? Not:Yıl 2014 oldu hala Vga monitör kullanmıyorum sadece evde eski bir Vga monitör var onu 2. ekran olarak kullanmayı planlıyorum.
İyi günler R9 280x Toxic modelini almayı planlıyorum ama vga girişi yok herhangi bir Dvi to Vga çevirici işimi görürmü? Not:Yıl 2014 oldu hala Vga monitör kullanmıyorum sadece evde eski bir Vga monitör var onu 2. ekran olarak kullanmayı planlıyorum.
hrodoplu Hectopat Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2014 #2 Çalışır.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mayıs 2014 #3 Çalışır. Ama artık çevirici kullanmayı pek tavsiye etmiyorum.
ucanspagetticanavari Megapat Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2014 #5 FireStorm dedi: Çalışır. Ama artık çevirici kullanmayı pek tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten 2. ekran olarak kullanacağım için pek güzel bişey beklemiyorum görüntü gelsin yeter.
FireStorm dedi: Çalışır. Ama artık çevirici kullanmayı pek tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten 2. ekran olarak kullanacağım için pek güzel bişey beklemiyorum görüntü gelsin yeter.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mayıs 2014 #6 ucanspagetticanavari dedi: Zaten 2. ekran olarak kullanacağım için pek güzel bişey beklemiyorum görüntü gelsin yeter. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı yok. Kullanabilirsiniz.
ucanspagetticanavari dedi: Zaten 2. ekran olarak kullanacağım için pek güzel bişey beklemiyorum görüntü gelsin yeter. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı yok. Kullanabilirsiniz.