Her farenin hassasiyet ve DPI ayarı farklı mı?

• Konuyu başlatan Xed
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 2.309

Xed

Hectopat
Gamepower Bane mouse kullanıyorum bir sıkıntım yok fakat FPS oyuncuları iyi bilir düşük senste spray atmak IP gibi gitmesini sağlıyor silahın fakat ben bu mouse ile düşük sens aldığımda + düşük DPI imkanı yok oynayamyorum oyunda kafamı çevirme imkanım bile mouse ı saniyede sola 4 5 kez çevirmem gerektiğini gösteriyor bu yüzden 1500 DPI oyun içinde 25 25 70 sens oynuyorum bazen mouse kontrol edemediğim veya spray atamadığımın farkına varınca deliye dönüyorum öldüreceğim oyuncuları öldüremiyorum bu sıkıntı tek bende mi var yoksa her farklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS oyunlar düşük DPI ile oynayacaksan mouse oynatma alanın geniş olmalı 4-5 kere değil tek seferde 180 dereceye kadar dönebileceğin bir alan olması lazım mouse için.

FPS oyunlar düşük DPI ile oynayacaksan mouse oynatma alanın geniş olmalı 4-5 kere değil tek seferde 180 dereceye kadar dönebileceğin bir alan olması lazım mouse için.
alanım geniş fakat sorduğum soru bu değil arkadaşlarım veya çevrem dahil düşük sens ile oynayan biriyle aynı ayarları 1 ay içinde sabit denedim delirip çıldırmadan sens dpı değişmedim ama hala onlar gibi spray atamıyorum 6 bin saatim var oyunda ve asla düşük sensle flick falan atamıyorum
Yetenegin yoksa zorlamadan rekabetci oyunlardan elini ayagini cek. Ben CS:GO ve LoL'u birakali 1,5 yil oluyor, artik oyunlarda daha az rage atiyorum ve oyun oynarken keyif aliyorum.
kankam 5 türkyie şampiyonluğu 2 avrupa 1 go4 şampiyonluğum var tek sıkıntım ve kafamı karıştıran sens dpı konusu normalde yüksek oynayan birisi her türlü ip gibi atması lazım ama sprayim dağılıyor düşük sense göre daha yavaş bile dönüyorum bu olayı çözemedim

kankam 5 türkyie şampiyonluğu 2 avrupa 1 go4 şampiyonluğum var tek sıkıntım ve kafamı karıştıran sens dpı konusu normalde yüksek oynayan birisi her türlü ip gibi atması lazım ama sprayim dağılıyor düşük sense göre daha yavaş bile dönüyorum bu olayı çözemedim
O kadar yeteneklisin bu mouse nedir?

O kadar yeteneklisin bu mouse nedir?
Hiç bir sıkıntı çıkarmadı bana ihtiyaçtan alınır ya hani o durumdayken aldım hiç bir zaman pişman etmedi
Onlar gibi spray atamaman cok normal. Yillarca o sekilde oynadiklarindan dolayi aliskinlar. Eger dusuk DPI oyuncusu olmak istiyorsan DPI'i yavasca dusur. 1500'den 1250'ye, 1250'den 800'e gibi.
Bir de öyle deneyeyim yoksa fıttırıcak beni bu :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı