Her filmin yasal olarak bulunduğu bir site var mı?

Içerik var ama izlenmiyor donuyor sürekli. 100mbpslik internet kullaniyorum.

Mesela Valeria dizisine bakabilirseniz sevinirim bu diziyi ben stremioda izleyemedim.

Real debrid olayinida tam bilmiyorum belki ayarlarini yapamadim.
Real Debrid al donmaz. Herkes öyle kullanıyor.

Içerik var ama izlenmiyor donuyor sürekli. 100mbpslik internet kullaniyorum.

Mesela Valeria dizisine bakabilirseniz sevinirim bu diziyi ben stremioda izleyemedim.

Real debrid olayinida tam bilmiyorum belki ayarlarini yapamadim.
İçeriklerde RD+ yazıyorsa olmuştur yoksa olmamıştır.

Real Debrid al donmaz. Herkes öyle kullanıyor.

İçeriklerde RD+ yazıyorsa olmuştur yoksa olmamıştır.
Bu konu hakkinda nasil bilgi alabilirim. Youtube videodu falan varsa paylaşir misiniz real debrid olayini hiç bilmiyorum.

RD+ tam olarak nerede yazmasi lazim?

Görselleri biraktim. Sürekli yükleniyor ekraninda kaliyor başlasa bile domuyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240103-043018_Stremio.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20240103-043200_Stremio.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 53
Torrentio 1080p yazan yerin başında yazması lazım. Real Debrid ücretli bir servis. Web sitesinden satın alıyorsun. Torrentio'yu kurarken servis sağlayıcıyı real debrid olarak seçip key'ini giriyorsun, öyle kuruyorsun. Youtube'da en iyi gösteren video bu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu yapınca stremio torrent mantığıyla çalışmayı bırakıyor. Filmi direkt Real Debrid'in hazır sunucularından izliyorsun.

Bu arada ayarlardan hardware-accelerated decoding'i açıp film izlemeyi dener misin? O internet hızında bile donması tuhaf geldi.

Son düzenleme:

Hocam selamlar yine ben

3 aylık real debrid aboneliğimin sonuna geldim. Ve bu sisteme aşık oldum. Fiyatı biraz fazla ama onsuzda olmuyor. Sormak istediğim soru şu. 3 aylık veya 6 aylık real-debrid alsak, bunu arkadaşımla birlikte kullanabiliyor muyuz?

Bildiğim kadarıyla aynı anda iki farklı cihazdan kullanım olursa 1. uyarı veriliyor 2.de hesap devre dışı bırakılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…