Pakhomusky Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #1 Yaklaşık son 3-4 gündür mavi ekran hatası alıyorum. Neredeyse her gün 2 kere mavi ekran hatası veya bilgisayarın, uygulamaların kapanması gibi durumlar yaşanıyor. minidump maviekran.rar drive.google.com
Yaklaşık son 3-4 gündür mavi ekran hatası alıyorum. Neredeyse her gün 2 kere mavi ekran hatası veya bilgisayarın, uygulamaların kapanması gibi durumlar yaşanıyor. minidump maviekran.rar drive.google.com
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.110 Makaleler 1 Çözümler 580 23 Haziran 2024 #2 Ekran kartı sürücünü DDU ile kaldırıp tekrardan kur. Artı 0 Eksi
KS KS Pakhomusky Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #3 GFYT dedi: Ekran kartı sürücünü DDU ile kaldırıp tekrardan kur. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam şu an test ediyorum eğer sorun devam ederse eğer, önerebileceğiniz başka bir yöntem var mı acaba? Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Ekran kartı sürücünü DDU ile kaldırıp tekrardan kur. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam şu an test ediyorum eğer sorun devam ederse eğer, önerebileceğiniz başka bir yöntem var mı acaba?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.110 Makaleler 1 Çözümler 580 23 Haziran 2024 #4 Pakhomusky dedi: Yaptım hocam şu an test ediyorum eğer sorun devam ederse eğer, önerebileceğiniz başka bir yöntem var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Yine mavi ekran alırsan yeni bir minidump oluşur. O dosyayı atarsın, yorumlarız. Artı 0 Eksi
Pakhomusky dedi: Yaptım hocam şu an test ediyorum eğer sorun devam ederse eğer, önerebileceğiniz başka bir yöntem var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Yine mavi ekran alırsan yeni bir minidump oluşur. O dosyayı atarsın, yorumlarız.
KS KS Pakhomusky Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #5 GFYT dedi: Yine mavi ekran alırsan yeni bir minidump oluşur. O dosyayı atarsın, yorumlarız. Genişletmek için tıkla... Hocam mavi ekran değil ama, bilgisayar bir anda kapandı ve siyah ekran yedim. hata dosyası.rar drive.google.com Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Yine mavi ekran alırsan yeni bir minidump oluşur. O dosyayı atarsın, yorumlarız. Genişletmek için tıkla... Hocam mavi ekran değil ama, bilgisayar bir anda kapandı ve siyah ekran yedim. hata dosyası.rar drive.google.com
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.110 Makaleler 1 Çözümler 580 24 Haziran 2024 #6 Pakhomusky dedi: Hocam mavi ekran değil ama, bilgisayar bir anda kapandı ve siyah ekran yedim. hata dosyası.rar drive.google.com Genişletmek için tıkla... DISM aracını kullanarak Windows dosyalarını doğrulayın. Sorun Windows'tan kaynaklanıyor. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Artı 0 Eksi
Pakhomusky dedi: Hocam mavi ekran değil ama, bilgisayar bir anda kapandı ve siyah ekran yedim. hata dosyası.rar drive.google.com Genişletmek için tıkla... DISM aracını kullanarak Windows dosyalarını doğrulayın. Sorun Windows'tan kaynaklanıyor. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net
KS KS Pakhomusky Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #7 GFYT dedi: DISM aracını kullanarak Windows dosyalarını doğrulayın. Sorun Windows'tan kaynaklanıyor. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam DISM aracıyla da onardım fakat bugün tekrardan bir mavi ekran hatası aldım "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA" şeklindeydi. minidump hata.rar drive.google.com Artı 0 Eksi
GFYT dedi: DISM aracını kullanarak Windows dosyalarını doğrulayın. Sorun Windows'tan kaynaklanıyor. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam DISM aracıyla da onardım fakat bugün tekrardan bir mavi ekran hatası aldım "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA" şeklindeydi. minidump hata.rar drive.google.com
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.110 Makaleler 1 Çözümler 580 26 Haziran 2024 #8 Pakhomusky dedi: Hocam DISM aracıyla da onardım fakat bugün tekrardan bir mavi ekran hatası aldım "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA" şeklindeydi. minidump hata.rar drive.google.com Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücünü DDU ile kaldırıp son sürümü kur. Artı 0 Eksi
Pakhomusky dedi: Hocam DISM aracıyla da onardım fakat bugün tekrardan bir mavi ekran hatası aldım "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA" şeklindeydi. minidump hata.rar drive.google.com Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücünü DDU ile kaldırıp son sürümü kur.
KS KS Pakhomusky Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #9 GFYT dedi: Ekran kartı sürücünü DDU ile kaldırıp son sürümü kur. Genişletmek için tıkla... Hocam formatla bu sorunu çözebilme şansım var mı? Çünkü dediğinizi başta yapmıştım. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Ekran kartı sürücünü DDU ile kaldırıp son sürümü kur. Genişletmek için tıkla... Hocam formatla bu sorunu çözebilme şansım var mı? Çünkü dediğinizi başta yapmıştım.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.110 Makaleler 1 Çözümler 580 26 Haziran 2024 #10 Pakhomusky dedi: Hocam formatla bu sorunu çözebilme şansım var mı? Çünkü dediğinizi başta yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Sen hangi sürümü kuruyorsun, ekran kartı modeli ne? Artı 0 Eksi
Pakhomusky dedi: Hocam formatla bu sorunu çözebilme şansım var mı? Çünkü dediğinizi başta yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Sen hangi sürümü kuruyorsun, ekran kartı modeli ne?