Pakhomusky Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #1 Yaklaşık son 3-4 gündür mavi ekran hatası alıyorum. Neredeyse her gün 2 kere mavi ekran hatası veya bilgisayarın, uygulamaların kapanması gibi durumlar yaşanıyor. minidump maviekran.rar drive.google.com
Yaklaşık son 3-4 gündür mavi ekran hatası alıyorum. Neredeyse her gün 2 kere mavi ekran hatası veya bilgisayarın, uygulamaların kapanması gibi durumlar yaşanıyor. minidump maviekran.rar drive.google.com
KS KS Pakhomusky Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #21 GFYT dedi: Cihazın garantisi var mı? Varsa harici kartta sorun var diye not bırakıp gönderimini sağla. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım son çare olarak format atmayı deneyeceğim olmazsa mecbur göndereceğim. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Cihazın garantisi var mı? Varsa harici kartta sorun var diye not bırakıp gönderimini sağla. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım son çare olarak format atmayı deneyeceğim olmazsa mecbur göndereceğim.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.110 Makaleler 1 Çözümler 580 27 Haziran 2024 #22 Pakhomusky dedi: Hocam sanırım son çare olarak format atmayı deneyeceğim olmazsa mecbur göndereceğim. Genişletmek için tıkla... Format ile düzeleceğini sanmıyorum yine de dene sen dönüt verirsin. Artı 0 Eksi
Pakhomusky dedi: Hocam sanırım son çare olarak format atmayı deneyeceğim olmazsa mecbur göndereceğim. Genişletmek için tıkla... Format ile düzeleceğini sanmıyorum yine de dene sen dönüt verirsin.
KS KS Pakhomusky Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #23 GFYT dedi: Format ile düzeleceğini sanmıyorum yine de dene sen dönüt verirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam formattan sonra HOI4'ü kurarken mavi ekran hatası verdi bilgisayar. minidump.rar drive.google.com Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Format ile düzeleceğini sanmıyorum yine de dene sen dönüt verirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam formattan sonra HOI4'ü kurarken mavi ekran hatası verdi bilgisayar. minidump.rar drive.google.com
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.110 Makaleler 1 Çözümler 580 28 Haziran 2024 #24 Pakhomusky dedi: Hocam formattan sonra HOI4'ü kurarken mavi ekran hatası verdi bilgisayar. minidump.rar drive.google.com Genişletmek için tıkla... Hocam garantiye gönderimini sağlayın dediğim gibi yine aynı hata. Harici ekran kartı arızalı. Artı 0 Eksi
Pakhomusky dedi: Hocam formattan sonra HOI4'ü kurarken mavi ekran hatası verdi bilgisayar. minidump.rar drive.google.com Genişletmek için tıkla... Hocam garantiye gönderimini sağlayın dediğim gibi yine aynı hata. Harici ekran kartı arızalı.
KS KS Pakhomusky Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #25 GFYT dedi: Hocam garantiye gönderimini sağlayın dediğim gibi yine aynı hata. Harici ekran kartı arızalı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun yarın Vatan Bilgisayar'a uğramak son çare oldu artık. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Hocam garantiye gönderimini sağlayın dediğim gibi yine aynı hata. Harici ekran kartı arızalı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun yarın Vatan Bilgisayar'a uğramak son çare oldu artık.