Muiestyfa Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 563 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, herkese bol kazançlar. RTX 3070 ekran kartım sürekli mining yapıyor fakat her sabah 8'de program hata veriyor, kazma işi duruyor. Bunu her gün aynı saatte yapıyor. Sorun ne bulamadım. Çözümü bilen var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2021
Merhaba arkadaşlar, herkese bol kazançlar. RTX 3070 ekran kartım sürekli mining yapıyor fakat her sabah 8'de program hata veriyor, kazma işi duruyor. Bunu her gün aynı saatte yapıyor. Sorun ne bulamadım. Çözümü bilen var mı acaba?
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #2 Saat belki denk gelmiştir, muhtemelen yaptığınız OC ayarları ile kart stabil çalışmıyor. Mesela Memory Clock ayarını biraz düşürebilirsiniz. Artı -1 Eksi
Saat belki denk gelmiştir, muhtemelen yaptığınız OC ayarları ile kart stabil çalışmıyor. Mesela Memory Clock ayarını biraz düşürebilirsiniz.
KS KS Muiestyfa Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 563 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #3 yyildirayy dedi: Saat belki denk gelmiştir, muhtemelen yaptığınız OC ayarları ile kart stabil çalışmıyor. Mesela Memory Clock ayarını biraz düşürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ayarlar ile alakalı olduğunu sanmıyorum. 1 hafta boyunca her sabah 8'de kapanıyor tesadüf değil Artı 0 Eksi
yyildirayy dedi: Saat belki denk gelmiştir, muhtemelen yaptığınız OC ayarları ile kart stabil çalışmıyor. Mesela Memory Clock ayarını biraz düşürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ayarlar ile alakalı olduğunu sanmıyorum. 1 hafta boyunca her sabah 8'de kapanıyor tesadüf değil
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #4 Muiestyfa dedi: Ayarlar ile alakalı olduğunu sanmıyorum. 1 hafta boyunca her sabah 8'de kapanıyor tesadüf değil Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın uyku moduna geçmesi kapalı değil mi? 24 saate falan ayarlı değil. Artı 0 Eksi
Muiestyfa dedi: Ayarlar ile alakalı olduğunu sanmıyorum. 1 hafta boyunca her sabah 8'de kapanıyor tesadüf değil Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın uyku moduna geçmesi kapalı değil mi? 24 saate falan ayarlı değil.
KS KS Muiestyfa Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 563 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #5 yyildirayy dedi: Bilgisayarın uyku moduna geçmesi kapalı değil mi? 24 saate falan ayarlı değil. Genişletmek için tıkla... Uyku modu kapalı da yine bakıyim bı Artı 0 Eksi
yyildirayy dedi: Bilgisayarın uyku moduna geçmesi kapalı değil mi? 24 saate falan ayarlı değil. Genişletmek için tıkla... Uyku modu kapalı da yine bakıyim bı
K Kmlksz Femtopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #6 Saat sekiz gibi prizde ki voltaj düşüyor olabilir ölçüm cihazınız var ise bakın derim. Artı 0 Eksi
KS KS Muiestyfa Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 563 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #7 Kmlksz dedi: Saat sekiz gibi prizde ki voltaj düşüyor olabilir ölçüm cihazınız var ise bakın derim. Genişletmek için tıkla... Phoenix harici her şey normal çalışıyor. Çözemedim 1 2 saatlik kayıp oluyor yoksa sorun değil Artı 0 Eksi
Kmlksz dedi: Saat sekiz gibi prizde ki voltaj düşüyor olabilir ölçüm cihazınız var ise bakın derim. Genişletmek için tıkla... Phoenix harici her şey normal çalışıyor. Çözemedim 1 2 saatlik kayıp oluyor yoksa sorun değil