zKaranfily0 Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 620 Makaleler 2 Çözümler 2 4 Eylül 2023 #1 Web site oluşturdum her gün düzenli makale yayınlarsam web sitem aramalarda çıkar mı, otomatik kitlesi oluşur mu? Kitle oluşturmak için ne yapmalıyım? Web Sitem (Domain Alıcam) Son düzenleme: 4 Eylül 2023
Web site oluşturdum her gün düzenli makale yayınlarsam web sitem aramalarda çıkar mı, otomatik kitlesi oluşur mu? Kitle oluşturmak için ne yapmalıyım? Web Sitem (Domain Alıcam)
H HalfGlaze Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2011 Mesajlar 1.289 Makaleler 1 Çözümler 16 4 Eylül 2023 #2 Wix ise çıkmaz, zor. Wordpress ise çikar. SEO uyumlu yazı yazma rehberleri var, bunları izle ve ona göre yaz.
Wix ise çıkmaz, zor. Wordpress ise çikar. SEO uyumlu yazı yazma rehberleri var, bunları izle ve ona göre yaz.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.453 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Eylül 2023 #3 Google Search Console kullanarak siteyi kendi mülkünüz olarak göstermeniz ve her yazı paylaştığınızda yazınızı oradan taratmanız lazım.
Google Search Console kullanarak siteyi kendi mülkünüz olarak göstermeniz ve her yazı paylaştığınızda yazınızı oradan taratmanız lazım.
lumei Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek <b> Cyber sec engineer</b> 4 Eylül 2023 #4 zKaranfily0 dedi: Web site oluşturdum her gün düzenli makale yayınlarsam web sitem aramalarda çıkar mı, otomatik kitlesi oluşur mu? Kitle oluşturmak için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Web sitesinin meta diye bir kod kısmı var head içinde orada anahtar kelimeler siteni öne çıkarmana yardımcı olur.
zKaranfily0 dedi: Web site oluşturdum her gün düzenli makale yayınlarsam web sitem aramalarda çıkar mı, otomatik kitlesi oluşur mu? Kitle oluşturmak için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Web sitesinin meta diye bir kod kısmı var head içinde orada anahtar kelimeler siteni öne çıkarmana yardımcı olur.
zKaranfily0 Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 620 Makaleler 2 Çözümler 2 4 Eylül 2023 #5 HalfGlaze dedi: Wix ise çıkmaz, zor. WordPress ise çikar. SEO uyumlu yazı yazma rehberleri var, bunları izle ve ona göre yaz. Genişletmek için tıkla... Blogger ama güzel bir site blogger olduğu belli bile değil yasak değilse paylaşırım.
HalfGlaze dedi: Wix ise çıkmaz, zor. WordPress ise çikar. SEO uyumlu yazı yazma rehberleri var, bunları izle ve ona göre yaz. Genişletmek için tıkla... Blogger ama güzel bir site blogger olduğu belli bile değil yasak değilse paylaşırım.
H HalfGlaze Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2011 Mesajlar 1.289 Makaleler 1 Çözümler 16 4 Eylül 2023 #6 zKaranfily0 dedi: Blogger ama güzel bir site blogger olduğu belli bile değil yasak değilse paylaşırım. Genişletmek için tıkla... Blogger çoğu site aramalarda çıkıyor. Dediğim gibi SEO uyumlu yazman gerekli.
zKaranfily0 dedi: Blogger ama güzel bir site blogger olduğu belli bile değil yasak değilse paylaşırım. Genişletmek için tıkla... Blogger çoğu site aramalarda çıkıyor. Dediğim gibi SEO uyumlu yazman gerekli.
zKaranfily0 Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 620 Makaleler 2 Çözümler 2 4 Eylül 2023 #7 HalfGlaze dedi: Blogger çoğu site aramalarda çıkıyor. Dediğim gibi SEO uyumlu yazman gerekli. Genişletmek için tıkla... Olabildiğince SEO uyumlu yazıyorum web sitem
HalfGlaze dedi: Blogger çoğu site aramalarda çıkıyor. Dediğim gibi SEO uyumlu yazman gerekli. Genişletmek için tıkla... Olabildiğince SEO uyumlu yazıyorum web sitem
H HalfGlaze Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2011 Mesajlar 1.289 Makaleler 1 Çözümler 16 4 Eylül 2023 #8 zKaranfily0 dedi: Olabildiğince SEO uyumlu yazıyorum web sitem Genişletmek için tıkla... Anahtar kelimeleri boldlamanız gerekli. Örneğin en iyi kitaplar hangileri diye yazı yazarken çaktırmadan keyword ekleyin. Her şeyi ayarladıktan sonra istikrarlı şekilde post atarsanız Google sizi fark ediyor ve ziyaretçi geliyor siteye.
zKaranfily0 dedi: Olabildiğince SEO uyumlu yazıyorum web sitem Genişletmek için tıkla... Anahtar kelimeleri boldlamanız gerekli. Örneğin en iyi kitaplar hangileri diye yazı yazarken çaktırmadan keyword ekleyin. Her şeyi ayarladıktan sonra istikrarlı şekilde post atarsanız Google sizi fark ediyor ve ziyaretçi geliyor siteye.
Seonedir Femtopat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #9 Blogunuz yayında değil sanırım. İçerik var içerik var. İçerikleri görmeden bu soruya net cevap vermek zor.
Blogunuz yayında değil sanırım. İçerik var içerik var. İçerikleri görmeden bu soruya net cevap vermek zor.