utkunar_ Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 195 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek VFX Artist 11 Temmuz 2020 #21 Güzel kardeşim spor yap bol bol su iç hiçbir şeyin kalmaz. Düşünme cindir şeytandır musallat olur falan filmlerde olur böyle şeyler.
Güzel kardeşim spor yap bol bol su iç hiçbir şeyin kalmaz. Düşünme cindir şeytandır musallat olur falan filmlerde olur böyle şeyler.
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 11 Temmuz 2020 #22 258072 dedi: Ailen izin verirse odanın şeklini değiştir. Bulunduğun ortamı ve üstünü başını daha da temiz tutmaya çalış. Bir kaç adet sure oku uyumadan önce. Genişletmek için tıkla... Üstün başım odam temiz tertipli ama bu rüyayı son 4-5 gündür görmüyorum. Bir şeyi kafama taktığımda oluyor. utkunar_ dedi: Güzel kardeşim spor yap bol bol su iç hiçbir şeyin kalmaz. Düşünme cindir şeytandır musallat olur falan filmlerde olur böyle şeyler. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. 7 senedir futbolcuyum zaten ama su içmeye dikkat edeceğim teşekkürler.
258072 dedi: Ailen izin verirse odanın şeklini değiştir. Bulunduğun ortamı ve üstünü başını daha da temiz tutmaya çalış. Bir kaç adet sure oku uyumadan önce. Genişletmek için tıkla... Üstün başım odam temiz tertipli ama bu rüyayı son 4-5 gündür görmüyorum. Bir şeyi kafama taktığımda oluyor. utkunar_ dedi: Güzel kardeşim spor yap bol bol su iç hiçbir şeyin kalmaz. Düşünme cindir şeytandır musallat olur falan filmlerde olur böyle şeyler. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. 7 senedir futbolcuyum zaten ama su içmeye dikkat edeceğim teşekkürler.