R ragjer Hectopat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 430 25 Mayıs 2025 #1 Evde yapıyorum. Fakat bir yorum görmüştüm. Her gün yapılmaz diye. Haftada kaç gün yapmalıyım? Veyahut her gün yapsam zararı olur mu?
Evde yapıyorum. Fakat bir yorum görmüştüm. Her gün yapılmaz diye. Haftada kaç gün yapmalıyım? Veyahut her gün yapsam zararı olur mu?
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.393 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2025 #2 Keşke şöyle konularda konu sahibi boyunu ve kilosunu; biliyorsa yağ oranını da belirtse de ona göre cevaplasak. Son düzenleme: 25 Mayıs 2025
Keşke şöyle konularda konu sahibi boyunu ve kilosunu; biliyorsa yağ oranını da belirtse de ona göre cevaplasak.
R ragjer Hectopat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 430 25 Mayıs 2025 #3 Katy Perry dedi: Keşke söyle konularda konu sahibi boyunu ve kilosunu; biliyorsa yağ oranını da belirtse de ona göre cevaplasak. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam. 178cm -125kg 22 yaşındayım. Yağ oranımı maalesef bilmiyorum.
Katy Perry dedi: Keşke söyle konularda konu sahibi boyunu ve kilosunu; biliyorsa yağ oranını da belirtse de ona göre cevaplasak. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam. 178cm -125kg 22 yaşındayım. Yağ oranımı maalesef bilmiyorum.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.393 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2025 #4 ragjer dedi: Kusura bakmayın hocam. 178cm -125kg 22 yaşındayım. Yağ oranımı maalesef bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin için her gün kardiyo yapmayı geçtim hareketsiz kaldığınız her saniye ve fazladan yediğiniz her kalori zarar bana göre.
ragjer dedi: Kusura bakmayın hocam. 178cm -125kg 22 yaşındayım. Yağ oranımı maalesef bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin için her gün kardiyo yapmayı geçtim hareketsiz kaldığınız her saniye ve fazladan yediğiniz her kalori zarar bana göre.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.071 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #5 Her gün yapıp, kendinizi 1-2 hafta sonra aşırı yorgun duruma düşürüp pes etmek yerine 2-3 günde bir verimli bir kardiyoyla birlikte beslenmenize dikkat ederseniz faydasını görürsünüz diye düşünüyorum.
Her gün yapıp, kendinizi 1-2 hafta sonra aşırı yorgun duruma düşürüp pes etmek yerine 2-3 günde bir verimli bir kardiyoyla birlikte beslenmenize dikkat ederseniz faydasını görürsünüz diye düşünüyorum.