Her gün kabus görüyorum ve uyanıyorum

sares111

Decapat
Her gün uyuduğumda kabus görüyorum ve aynı saatlerde uyanıyorum. 1.30 ve 4.10 saatlerde aynı saat ve aynı dakikada uyanıyorum her seferinde ve ciddi anlamda uyku kalitemi etkiliyor, ne yapabilirim ve sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış anlama ama böyle şeyler genel olarak Allah'a inanmayıp üstüne küfür edip dalga geçen insanlarda olur, ne alaka dersen ben eskiden hiç araştırmadan ateist olmuştum havalı olsun diye arkadaş ortamında filan Allah'a sövüyordum dinle filan dalga geçiyordum mizah yapıyordum (şu an çok şükür araştırdım ve doğru yolun İslam olduğuna karar verdim) Allah'a sövdüğüm zaman geceleri inanmasam bile korkuyordum karanlık ortamda hareket edemiyordum korkudan ve çok kafaya taktığım için karabasan filan görüyordum, şu an araştırıp İslam'a döndüm rahatım geceleri korku filan olarak, dini inancın ne bilmiyorum ama ateist olsan bile en azından Allah'a sövme geceleri insanda korku yaratıyor.

Bende olmadı yalan bilgi.

Yani böyle şeyleri buralarda yazmak istemiyorum ama, bende öyleydim. Yatmadan önce dua okuyunca olmuyor kendimi huzurlu hissediyorum. Deneyebilirsin.

Yaklaşık 1 yıl önce böyle bir durum yaşadım ama kabus görmüyordum, her gece sabah ezanından 1 dakika önce uyanmaya başladım ve uyandığımda yorgan yerde oluyordu yaklaşık böyle 1-2 hafta sürdü sonrasında hiçbir zaman böyle bir durum yaşamadım, gerçekten çok kötü bir durum halinizi az çok anlayabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…