Merhaba bende uzun zamandır vücut geliştirme ile uğraşıyorum öncelikle düzgün beslenmeden kastınız nedir ve kilo alamamanızın sebebi yeterli kalori almamanızdır eğer kilo almak istiyorsanız ilk olarak günlük almanız gereken kaloriyi hesaplayın daha sonra çıkan kaloriyi her gün protein ve karbonhidrat ağırlılıklı olmak üzere alın proteini en az kilonunuzun 2 katı kadar alın yağ oranınız hala yüksek olduğu için bunu düşürmelisiniz bu nedenle günlük yağ alımınız düşük olsun zaten şekeri saymıyorum bile hayatınızdan bir süreliğine çıkarmalısınız size karbonhidratı çok az alın diyenleri dinlemeyin sadece biraz kıssanız yeterli olacaktır bir süre aynı kaloriyi alın eğer kilo alımı çok hızlı oluyorsa bunu 300 kalori kadar düşürün eğer tam tersi ise almıyorsanız arttırarak bunu gözlemleyin daha sonra uygun kaloriyi bulduktan sonra yağı ve almanız gereken kaloridende bir miktar kısın yani yapmanız gereken yavaş yavaş kas kütlesi ekleyerek yağ oranını düşürmek olacak.
eğer kötü anlattıysam kusuruma bakmayın yazı yazarak ancak bu kadar oluyor size tavsiyem internetten biraz araştırma yaparak benim dediğim şekilde bir yol izlemek