Her gün saç yıkamak kellik yapar mı?

Atii242

Picopat
Yer
TR
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RTX 4060
16 GB RAM
Meslek
Öğrenci
Malum okula gidiyorum. Her sabah saçımı şampuanla yıkayıp hafif kurutup kurutma makinesiyle kuruturum. Spreyler sıktıktan sonra. Acaba diyorum bunun bir zararı var mı? Kimisi sadece saç sertleştirir diyor biri de kellik yapar diyordu. Kellik konusunda endişeliyim. Sülalemde kel kimse yok, ailemden de. Hatta saçımın en sık olduğu bölge tepesi. Yani kelliğin olma ihtimalinin olduğu yer. Sorum şu şekilde: "Her gün saç yıkamak kellik yapar mı?"

Saçı sadece öldürür Bu da dökülmesine sebep yapabilir. Yağlanmaya başladıgında yıkaman saçın için daha sağlıklı olur her gün şampuan kullanmak cok ta iyi degil.

Bir şey olmaz ama saçların durmadan yıkandığı için derindeki yağlardan beslenemez ve saçların biraz dayanıksızlaşabilir.

Bir şey olmaz ama saçların durmadan yıkandığı için derindeki yağlardan beslenemez ve saçların biraz dayanıksızlaşabilir.
Hocam aslında öyle bir şey olmasını isterim yumuşamasını ve dayanıksızlaşmasını. Çünkü saçlarım sert ve bu kötü bir şey.

Şampuan kimyasal madde içerir. Saçı dökmesine etkisi olur mu bilmiyorum ama saç derilerinde yararlı bazı maddeler bulunur siz bunu şampuan kimi kimyasal içeren şeylerle hergün yıkadığınızda bu maddeleri yok etmiş oluyorsunuz. Çok yağlı ve hızlı yağlanan saçlar için hergün yıkama şart gibi bir durum oluyor ama en azından kullandığınız şampuana dikkat edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…