BenAdaletim Centipat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #1 Merhaba. Benim saçımda biraz kepek var bu kepeğin geçmesi için her gün kafamı belirli bir kaliteli güzel şampuanla yıkasam, kepeğim gider mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2023
Merhaba. Benim saçımda biraz kepek var bu kepeğin geçmesi için her gün kafamı belirli bir kaliteli güzel şampuanla yıkasam, kepeğim gider mi?
onurdiyelim Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 475 Çözümler 2 1 Ekim 2023 #2 gidiyor özellikle kepek önleyici kaliteli şampuan araştır sor soruştur, çözümü var yani
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.792 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #3 BenAdaletim dedi: Merhaba. Benim saçımda biraz kepek var bu kepeğin geçmesi için her gün kafamı belirli bir kaliteli güzel şampuanla yıkasam, kepeğim gider mi? Genişletmek için tıkla... Her gün 2-3 kez banyo yapan var hocam. Sorun olmayacaktır iyi bir şampuan kullanın ben clear man kahve özlü kullanıyorum.
BenAdaletim dedi: Merhaba. Benim saçımda biraz kepek var bu kepeğin geçmesi için her gün kafamı belirli bir kaliteli güzel şampuanla yıkasam, kepeğim gider mi? Genişletmek için tıkla... Her gün 2-3 kez banyo yapan var hocam. Sorun olmayacaktır iyi bir şampuan kullanın ben clear man kahve özlü kullanıyorum.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.364 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 1 Ekim 2023 #4 Ergenlik zamanı bende de kepek sorunu vardı, şampuan haricinde biraz dişinizi sıkıp sürekli kafanızdaki kepekleri kaşıyıp tekrar yara yapmamak da lazım bence.
Ergenlik zamanı bende de kepek sorunu vardı, şampuan haricinde biraz dişinizi sıkıp sürekli kafanızdaki kepekleri kaşıyıp tekrar yara yapmamak da lazım bence.