Turk Kahvesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 1 6 Aralık 2020 #1 Soru başlıktaki gibi her işletim sistemi her donanımda çalışır mı? Nedenini açıklar mısınız?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.063 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #2 Çalışabilir. Donanıma bağlı. 20 yıllık bilgisayarın Windows 10 çalıştırmayacağını söyleyeyim. Artı -6 Eksi
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #3 Turk Kahvesi dedi: Soru başlıktaki gibi her işletim sistemi her donanımda çalışır mı? Nedenini açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Eski donanımlarda her işletim sistemi çalışmaz çalıştırsa bile çok ağır çalışır. Artı -1 Eksi
Turk Kahvesi dedi: Soru başlıktaki gibi her işletim sistemi her donanımda çalışır mı? Nedenini açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Eski donanımlarda her işletim sistemi çalışmaz çalıştırsa bile çok ağır çalışır.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.241 Çözümler 6 6 Aralık 2020 #4 Turk Kahvesi dedi: Soru başlıktaki gibi her işletim sistemi her donanımda çalışır mı? Nedenini açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Her donanımda çalışmaz, çalışsa bile kasar. Artı -1 Eksi
Turk Kahvesi dedi: Soru başlıktaki gibi her işletim sistemi her donanımda çalışır mı? Nedenini açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Her donanımda çalışmaz, çalışsa bile kasar.
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #5 Çalışmaz. Sistemin donanımı tanıması gerek. Artı 0 Eksi
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #6 İşlemci mimarisi ile uyumlu olması gerekir, tabi bu bahsettiğim en temel gereklilik. Artı 0 Eksi
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 6 Aralık 2020 #7 Çalışmaz. İşletim sistemleri minarelere uygun olarak yapılır. Mimarisi uygun olmayan donanımda çalışmaz. Artı 0 Eksi
Çalışmaz. İşletim sistemleri minarelere uygun olarak yapılır. Mimarisi uygun olmayan donanımda çalışmaz.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #8 Yanlış bilgi Hayır, mesela macOS sadece intel işlemcilerde çalışıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2020 Artı -4 Eksi
Mark Zuckerberg Centipat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.463 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Praha 6 Aralık 2020 #9 Çalışmaz. Nedeni donanım desteği, uyumu ve mimarisi. Hüseyin42 dedi: Hayır, mesela macOS sadece intel işlemcilerde çalışıyor. Genişletmek için tıkla... AMD'de de çalışıyor bu arada. Artı -1 Eksi
Çalışmaz. Nedeni donanım desteği, uyumu ve mimarisi. Hüseyin42 dedi: Hayır, mesela macOS sadece intel işlemcilerde çalışıyor. Genişletmek için tıkla... AMD'de de çalışıyor bu arada.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #10 Mark Zuckerberg dedi: Çalışmaz. Nedeni donanım desteği, uyumu ve mimarisi. AMD'de de çalışıyor bu arada. Genişletmek için tıkla... Bilgiyi buradan aldım. Yeni güncellemeyle destekliyorsa bilmiyorum. Artı -3 Eksi
Mark Zuckerberg dedi: Çalışmaz. Nedeni donanım desteği, uyumu ve mimarisi. AMD'de de çalışıyor bu arada. Genişletmek için tıkla... Bilgiyi buradan aldım. Yeni güncellemeyle destekliyorsa bilmiyorum.