detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.263 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 15 Kasım 2021 #11 AMD_Fanboy dedi: Amacım kazanç değil. Sadece denemek istiyorum. Zarar etme durumu olur mu? Genişletmek için tıkla... Elektrik faturasını ortaya koyarsak zarar etme durumu olabilir. Sadece denemek istiyorsan denyebilirsin elbette.
AMD_Fanboy dedi: Amacım kazanç değil. Sadece denemek istiyorum. Zarar etme durumu olur mu? Genişletmek için tıkla... Elektrik faturasını ortaya koyarsak zarar etme durumu olabilir. Sadece denemek istiyorsan denyebilirsin elbette.
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.172 Makaleler 1 Çözümler 42 15 Kasım 2021 #12 AMD_Fanboy dedi: Sizin yine iyi kartmış hocam. Benim 4670 var. Dün sattım arıza yapmış. İade alacağım bugün. Genişletmek için tıkla... Sizin kart çok daha iyi hocam. 6350 kötü bir kart.
AMD_Fanboy dedi: Sizin yine iyi kartmış hocam. Benim 4670 var. Dün sattım arıza yapmış. İade alacağım bugün. Genişletmek için tıkla... Sizin kart çok daha iyi hocam. 6350 kötü bir kart.
Fightermehmet Centipat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 301 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #13 Evet yapılabilir. Piyasada iyi kar bırakan Coinler genellikle minimum 3GB VRAM'a ihtiyaç duyar. Kar/Zarar durumu algoritmaya bağlı fakat teorik olarak her kart mining yapabilir. Dag boyutu engel oluşturuyor genelde.
Evet yapılabilir. Piyasada iyi kar bırakan Coinler genellikle minimum 3GB VRAM'a ihtiyaç duyar. Kar/Zarar durumu algoritmaya bağlı fakat teorik olarak her kart mining yapabilir. Dag boyutu engel oluşturuyor genelde.