Her kızla sadece kanka olmak

D4NG3R0U5

Picopat
Selamlar arkadaşlar...

Üniversiteye geçtiğimde (şu an mezunum) bayağı bir kız arkadaşım oldu fakat hepsi kendi yaşadığı şehre gitti haliyle mezun olunca. Şu an benimle aynı şehirde yaşayan 1-2 kişi var. Sadece biri ile tam anlamıyla konuşuyoruz. Arada buluştuğumuz da oluyor. Yani nasıl bir yol izlemeliyim? Gerçekten kanka olmak mı istiyor, yoksa başka bir arzusu var da benim bir şey söylememi mi bekliyor? Tecrübesi olan abilerim, kardeşlerim bi' yardımcı olun bee. Yani nasıl test edebilirim (nabız yoklayabilirim)? Pek
anlamıyorum da bu işlerden. Sadece bu soruma değil aynı zamanda bu tarz konular hakkındaki genel olarak tecrübelerinizi, önerilerinizi yazarsanız memnun edersiniz.
Ne zaman ne yapılmalı, nasıl yaklaşmalı, ne söylemeli vs. tarzı şeyler.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Kardeşim selam. Bende şu an bir boşluk icindeyim sevdiğim kıza yakın olmaya çalışıyorum red yersem de yüksek ihtimalle bir süre kendimde olamayacağım. Kısaca kendin ol.

Sizle buluşmaya gelirken hazırlanıp, kendine çekidüzen veriyorsa ve genelde kalabalık yerlere gidiyorsanız bunlar güzel şeyler. Fakat sizinle sadece parkta veya apartman önünde oturup sohbet falan ediyorsa muhtemelen arkadaş olarak görüyordur, sizinle insan içine çıkıp kısmetini kapatmak istemiyordur. Tanımadığım için ne yapacağınızı söyleyemem, yapmayacağınız tek şey kesinlikle ilk adımı atmamak. Hayırlısı olsun, kız ortamlarına girmek istiyorsanız da çevrenizde vardır illa ki erkek arkadaşınız, kız çevresi olan. Onunla takılırsınız, açılırsınız biraz.

Muhtemelen arkadaşlığınızdan hoşlanıyor.

Hocam bunu kafanızda aşırı düşünmek yerine önce arkadaşlık ne kadar sürdü buna bakmak lazım hoşlandığınız hanımefendiyle cok yakin bir kankaliginiz varsa ve sizinle dost kalmaktan hoşlanıyorsa bunun ilişkiye açılma olasılığı yüksektir. Aşırı düşünmekten ziyade nasıl yaklaşımını kafanızda tartmak yerine ya direk söyleyin ya da ilginizi o kişiden çekin ve yazmasını bekleyin derim son olarak soğuk yapmak guzel bir metot cunku kadınlar biz erkeklerden bana kalirsa daha cok dusunuyor iliski olaylarını her hareketi her sözü ne kadar söylemedim deseler dahi düşünüyorlar bu yuzden soğuk yapın kırıp uzun demiyorum bir sure yaptıktan sonra size sorup geldiğinde ben senden hoşlanıyorum ve bu surekli oluyordu ama kendimi ifade edemiyordum ondan soğuk yapma ihtiyacı hissettim ben seni arkadaşım olarak değil hoşlandığım bir birey olarak görüyorum şeklinde açıkça belirtmelisiniz hocam aksi takdirde sonsuza dek friendzone devam. Acikca niyetinizi belirtmediginiz sürece hep aynı döngü devam edecek hocam.

Güzel açıklama yapmışsınız. Diyecek bişey bulamadım. Yanıtınız için teşekkürler

Güzel açıklama yapmışsınız. Diyecek bir şey bulamadım. Yanıtınız için teşekkürler

Rica ederim dostum cevremde cok kız kankası olan arkadaşlarım var onları hep takdir ederdim cunku bu kadar fazla kadına aynı anda ilgi aşılamak olağan dışı bir efor gerektirir ve onlar bunu başarabiliyor. Ha niyeti iyidir sever kanka olur hepimizin hakkı ama bir noktada insan sevdiğini düşünmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…