Her konuda çok hata yapıyorum

Daha fazla  
Ekimde 16 yaşımı dolduruyorum. Kendimi bildim bileli çok fazla hata yapan birisiyim. Ayrıca ailem de sakar olduğumu söyler çocukluğumdan beri. Mesela futbol altyapısına gidiyorum, düzenli halı sahayada gidiyorum, hatalı bir insanım. Sadece bu konuda değil, aşk hayatında, bir işe başlayacağım zaman en yanlış yol neyse onu seçiyorum. Diğer insanlara kıyasla yanlış seçimi fazla yapıyorum. Bunun nedeni nedir ve çözümü nedir?

Hata yapanın bir tek sen olmadığını bil belki üzerine çalıştığın konu senin kabiliyetli olduğun bir konu değildir. Yanlış seçim konusunda daha çok düşünerek hareket etmelisin bunu yaparsam birine ya da kendime zarar verir miyim gibi. Kime sorsan aynı şeyleri söyliyecektir. Bunun sebebini tek başına bulman senin için zor ve uzun bir süreç olabilir o yüzden psikolojik destek almanı öneririm ya da araştırma yapmalı makale okumalısın.

Hata yapanın bir tek sen olmadığını bil belki üzerine çalıştığın konu senin kabiliyetli olduğun bir konu değildir. Yanlış seçim konusunda daha çok düşünerek hareket etmelisin bunu yaparsam birine ya da kendime zarar verir miyim gibi. Kime sorsan aynı şeyleri söyliyecektir. Bunun sebebini tek başına bulman senin için zor ve uzun bir süreç olabilir o yüzden psikolojik destek almanı öneririm ya da araştırma yapmalı makale okumalısın.
teşekkür ederim yinede

Ekim'de 16 yaşımı dolduruyorum. Kendimi bildim bileli çok fazla hata yapan birisiyim. Ayrıca ailem de sakar olduğumu söyler çocukluğumdan beri. Mesela futbol altyapısına gidiyorum, düzenli halı sahayada gidiyorum, hatalı bir insanım. Sadece bu konuda değil, aşk hayatında, bir işe başlayacağım zaman en yanlış yol neyse onu seçiyorum. Diğer insanlara kıyasla yanlış seçimi fazla yapıyorum. Bunun nedeni nedir ve çözümü nedir?

Hatayı herkes yapar. Bunun sıklığının hiçbir önemi yok. Önemli olan o hatadan ders çıkarmak. Ne demişler "1. yanlış hatadır, 2. yanlış kazadır, 3. yanlış tercihtir.".

Ekimde 16 yaşımı dolduruyorum. Kendimi bildim bileli çok fazla hata yapan birisiyim. Ayrıca ailem de sakar olduğumu söyler çocukluğumdan beri. Mesela futbol altyapısına gidiyorum, düzenli halı sahayada gidiyorum, hatalı bir insanım. Sadece bu konuda değil, aşk hayatında, bir işe başlayacağım zaman en yanlış yol neyse onu seçiyorum. Diğer insanlara kıyasla yanlış seçimi fazla yapıyorum. Bunun nedeni nedir ve çözümü nedir?
Çok hata yapıyor oluşunuz sizi tedirgin ediyorsa, bu tedirginlik bu hataları yapma olasılığınızı artırır. Bu yüzden bir yandan daha dikkatli olmaya çalışın ama önemsiz konular için kendinize gereksiz de yüklenmeyin. Bu konudaki psikolojinizi pozitif yönde yönetebilirseniz, bu durumların yaşanma sıklığı azalacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı