Laptopların destekleyip desteklememe durumu var mı bilmiyorum. Yardımlarınızı rica ederim. Avrupa'da yasadıgım için Amazon'dan temin etmek çok kısa sürüyor; önerilerinizi beklerim.
Notebookuzman Dell 19.5V 6.7A 130W 7.5 x 5.0 mm Şarj en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bu uyumlu galiba sana avrupadaysan AMAZON.DE falan sipariş verebilirsin.
Yanıt için teşekkürler. Normal şarj adaptörüne sahibim zaten. Benim istediğim biraz daha ergonomik hale getirmek. Çantada taşırken telefon ve pc icin tek ve ufak bir cihaz tasımak. 65W bunun için yetersiz diyorsunuz yanlış anlamadıysam.
Notebookuzman Dell 19.5V 6.7A 130W 7.5 x 5.0 mm Şarj en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bu uyumlu galiba sana avrupadaysan AMAZON.DE falan sipariş verebilirsin.
Yanıt için teşekkürler. Normal şarj adaptörüne sahibim zaten. Benim istediğim biraz daha ergonomik hale getirmek. Çantada taşırken telefon ve PC için tek ve ufak bir cihaz tasımak. 65W bunun için yetersiz diyorsunuz yanlış anlamadıysam.
Yani sıkıntı olabilir bataryann iç basıncı etkilenir sonuçta lı-ıon piller var, 3.7v Max kapasitesi bunların, adetleri de kapasiteye göre değişir bu piller hani ısınma patlama vs yapabilir yani avrupadasın gereksiz kasma dostum senin için fiyatı az.
Yani sıkıntı olabilir bataryann iç basıncı etkilenir sonuçta lı-ıon piller var, 3.7v Max kapasitesi bunların, adetleri de kapasiteye göre değişir bu piller hani ısınma patlama vs yapabilir yani avrupadasın gereksiz kasma dostum senin için fiyatı az.
Ahaha alemsin kardeşim maalesef öyle tuğla gibiler ama 10 yıla hiçbiri kalmayacak Tesla bobini mantığıyla kablosuz enerji olucak tabi insana radyasyon zararını nassıl engellerler bilemiycem.