Her mesaja "hahaha "atanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Conficker Belasi bunun gibi.

Bu ülkenin insanı cidden değişik, oyuna girelim diyorsun sövüyorlar dalga geçiyorlar, buraya giriyorsun yaşı küçük kişiler "hahaha" atmadan duramıyor, Twitch'e girelim diyorsun adam yayındayken sunucusuna DDoS atıp kaçıyorlar, cidden değişik bu ülkenin insanları, beyinleri resetlemek lazım.

Hadi onlara troll damgası vururuz da bu nedir? Yardım için konu açmışım gülücük atmış. Enteresan.

Durumdan duruma değişir biri gerçekten saçma bir ifade kullanırsa bana göre normal ama tutup da biri 10 satır yazı yazmış sen adama haha atarsan ayıp olur durumdan duruma değişir bu.

Dedi.

Yanlış anlama takmadım ama sistem ile dalga geçmeyi severim.

Bence disiplin eksiği de vardır.

Açıkçası hiçbir zaman umurumda olmadı, herkes istediği ifadeyi atmakta özgür. İfadeyi yersiz kullanan kişilere "...neden 'hahaha' attın" tarzı mesajlar yazan üyelerin tavırları komik bile geliyor hatta.

Tartışma konularında, tartıştığı üyenin mesajına cevap veremeyip "hahaha" ifadesi atmayı yersiz şekilde tercih eden bir üye eziğin önde gidenidir bence. Öyle bir üyenin yazdığı mesajlardan da tartışma adabından da bir hayır gelmez. Şahsen cevap veremeyip "hahaha" atan üyelere kıyasla ben daha çok gülüyorum zira içimden nasıl bir ezik olduklarını geçirip "daha cevap dahi yazamıyor" diye belleğime kazıyarak acizliklerine göz aşinalığı sağlamış oluyorum.

Bunlar da şahsi düşüncem tabii. "Hahaha" atacak varsa içinde tutmasın, özgürlüğü neticede; bundan dolayı "neden mesajıma 'hahaha' attın?" diyerek hesap sormam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…