BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.721 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #1 Her hesapta sadece 1 Xbox Game Pass kodu mu kullanabiliyorum? Mesela ben 1 yıl önce Xbox Game Pass PC kodu kullanmıştım, şimdi aynı hesaptan Xbox Game Pass Ultimate kodu kullanamayacak mıyım?
Her hesapta sadece 1 Xbox Game Pass kodu mu kullanabiliyorum? Mesela ben 1 yıl önce Xbox Game Pass PC kodu kullanmıştım, şimdi aynı hesaptan Xbox Game Pass Ultimate kodu kullanamayacak mıyım?
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #2 Discord'dan alınan kodları kullanamıyorsunuz ama kendiniz 30 TL verip aldığınızda kullanabiliyorsunuz.
Discord'dan alınan kodları kullanamıyorsunuz ama kendiniz 30 TL verip aldığınızda kullanabiliyorsunuz.
Reax Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 678 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #3 Evet aynı hesaptan sadece 1 kod kullanabilirsin daha sonra devam ettirmek istersen Game Pass üzerinden üyelik alman gerekir.
Evet aynı hesaptan sadece 1 kod kullanabilirsin daha sonra devam ettirmek istersen Game Pass üzerinden üyelik alman gerekir.