Her Molex kablosu aynı mı?

Akeron

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba, ben yeni bir PSU aldım (FSP performance FSP650-51aac) egzoz fanı ve RGB'yi çalıştırması gereken uç maalesef girmiyor yuvaya. Ucun 4 delik bölümüden 2. bölümde delik yok yani boşluk yok kapalı. Şimdi bilgisayarcıya gidince alacağım Molex'i nasıl seçmem lazım, her Molex kablosu aynı mı?

Deliğin fotoğrafını şu an çekemiyorum ama şöyle: Ooxo - sondan ikinci delik kapalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Standart üretilir hepsi hocam farklı olması seri üretimlerde imkansız.
Anlamadım, şimdi benim fan kablosunda 4 delikten biri kapalı, buna göre rastgele bir molex kablosu alsam olur yani hepsi aynı değil mi? Emin misiniz?

Anlamadım, şimdi benim fan kablosunda 4 delikten biri kapalı, buna göre rastgele bir Molex kablosu alsam olur yani hepsi aynı değil mi? Emin misiniz?
Hocam fotoğraf atar mısınız? Molex ile RGB pin farklı şeyler. RGB 4 pin olur ARGB ise 3 pin ve bunlar anakarta bağlıdır, PSU ile alakalı değil.

Net bir fotoğraf çekmem bazı sebeplerden mümkün değil, şöyle çekebildim:

Gördüğünüz gibi deliklerden birisi kapalı, bu egzoz fanını ve rgb yi çalıştırmak için değil mi?

Kırk dakika içinde yanıt alabilirsem mükemmel olur, olmazsa yapacak bir şey yok bilgisayarcı doğrusunu satar umarım.

Dosya Ekleri

• 333315586_3120532971580817_7327189381991146551_n.jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Bunu anakarta takıyorsunuz hocam bilgisayarcıdan alınacak bir şey yok.

Bunu anakarta takıyorsunuz hocam bilgisayarcıdan alınacak bir şey yok.
İyide anakartı taktım zaten nasıl ya, kafam karıştı hocam. Egzoz fanı ve rgb yi çalıştıran yuvaya ne takıcam ozaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…