reALTT Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 729 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Aralık 2020 #11 sp33d dedi: Eğer hiç ghosting olmasın diyorsanız TN panele yönelin. Oynayacağınız oyunlar rekabet ağırlıklı mı yoksa hikaye ağırlıklı mı? Genişletmek için tıkla... TN panellerde ghosting yok diye bir şey yok. Benim Asus VG248QE monitörüm var ve aşırı derecede ghosting oluyor.
sp33d dedi: Eğer hiç ghosting olmasın diyorsanız TN panele yönelin. Oynayacağınız oyunlar rekabet ağırlıklı mı yoksa hikaye ağırlıklı mı? Genişletmek için tıkla... TN panellerde ghosting yok diye bir şey yok. Benim Asus VG248QE monitörüm var ve aşırı derecede ghosting oluyor.
sp33d Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 2.229 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer İstanbul 2 Aralık 2020 #12 348606 dedi: Karışık. O yüzden VA panele ağırlık veriyorum. Genişletmek için tıkla... Bu aralar monitör arayanlara bunu öneriyorum. TN panel fakat renkleri sandığınız kadar kötü değil. Biraz daha rekabetçi oyunlara yönelik bir monitör fakat yine de aklınızda kalsın. reALTT dedi: TN panellerde ghosting yok diye bir şey yok. Benim Asus VG248QE monitörüm var ve aşırı derecede ghosting oluyor. Genişletmek için tıkla... TN panellerde IPS ve VA panellere göre daha az ghosting olur. Sıfır ghosting yazdığım bir yeri göremiyorum?
348606 dedi: Karışık. O yüzden VA panele ağırlık veriyorum. Genişletmek için tıkla... Bu aralar monitör arayanlara bunu öneriyorum. TN panel fakat renkleri sandığınız kadar kötü değil. Biraz daha rekabetçi oyunlara yönelik bir monitör fakat yine de aklınızda kalsın. reALTT dedi: TN panellerde ghosting yok diye bir şey yok. Benim Asus VG248QE monitörüm var ve aşırı derecede ghosting oluyor. Genişletmek için tıkla... TN panellerde IPS ve VA panellere göre daha az ghosting olur. Sıfır ghosting yazdığım bir yeri göremiyorum?
reALTT Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 729 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Aralık 2020 #13 sp33d dedi: TN panellerde IPS ve VA panellere göre daha az ghosting olur. Sıfır ghosting yazdığım bir yeri göremiyorum? Genişletmek için tıkla... Arkadaş yanlış anlamasın diye yazdım zaten.
sp33d dedi: TN panellerde IPS ve VA panellere göre daha az ghosting olur. Sıfır ghosting yazdığım bir yeri göremiyorum? Genişletmek için tıkla... Arkadaş yanlış anlamasın diye yazdım zaten.
Ölüm Meleği Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #14 gen2 dedi: Benim IPS monitörümde ışık sızması yok. Genişletmek için tıkla... peki ghosting varmı
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 29 Mart 2021 #15 Ölüm Meleği dedi: peki ghosting varmı Genişletmek için tıkla... Var.