Her Monster ısınıyor mu?

Kuzenimin babası yeni bir laptop aldı. Amcama danışmışlar, o da Monster'a iyi demiş. Bana danışmadan hemen almışlar :( Abra'nın bir modeli. Hangi modeli olduğunu bilmiyorum. Cihaza haftaya el atma şansım olacak. O zaman hangisi olduğuna bakacağım. Sorum şu her Abra ısınıyor mu? @Dark Lord of the Sith @Radeon RX 5500M.
Genel olarak Monster'ların hepsini ısındığını söylemek yanlış olur. Böyle bir kural yok.

Hayır, her Abra ısınmıyor. Örnek olarak bu model verilebilir, TongFang kasası kullanılıyor.
İade konusunda rahat bir firma olduğundan çok üzülmelerine gerek yok, memnun kalmazlarsa iade ederler.

Kuzenimin babası yeni bir laptop aldı. Amcama danışmışlar, o da Monster'a iyi demiş. Bana danışmadan hemen almışlar :( Abra'nın bir modeli. Hangi modeli olduğunu bilmiyorum. Cihaza haftaya el atma şansım olacak. O zaman hangisi olduğuna bakacağım. Sorum şu her Abra ısınıyor mu? @Dark Lord of the Sith @Radeon RX 5500M.
Tulpar serisinde güzel ürünleri var. Abra serisine pek güvenmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı