Kuzenimin babası yeni bir laptop aldı. Amcama danışmışlar, o da Monster'a iyi demiş. Bana danışmadan hemen almışlar Abra'nın bir modeli. Hangi modeli olduğunu bilmiyorum. Cihaza haftaya el atma şansım olacak. O zaman hangisi olduğuna bakacağım. Sorum şu her Abra ısınıyor mu? @Dark Lord of the Sith@Radeon RX 5500M.
Kuzenimin babası yeni bir laptop aldı. Amcama danışmışlar, o da Monster'a iyi demiş. Bana danışmadan hemen almışlar Abra'nın bir modeli. Hangi modeli olduğunu bilmiyorum. Cihaza haftaya el atma şansım olacak. O zaman hangisi olduğuna bakacağım. Sorum şu her Abra ısınıyor mu? @Dark Lord of the Sith@Radeon RX 5500M.
Abra A7 V11.2 17,3" Gaming Laptop, Nvidia GTX1650 Refresh (2020 Sürümü) ve 10. Nesil Intel işlemcisi ile istediğiniz her oyunu özgürce oynamanızı sağlıyor!
www.monsternotebook.com.tr
İade konusunda rahat bir firma olduğundan çok üzülmelerine gerek yok, memnun kalmazlarsa iade ederler.
Monster'le alakali bir şey değil ama laptop olduğu için o ısıyı alacaksın ama eğer ki altina kaliteli veya orta kalitede bir soğutucu alirsan performansi 2 katina cikarirsin.