1 166307 Kilopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 2.418 Makaleler 1 Çözümler 8 20 Ekim 2020 #1 Eski laptopumu arada sırada kullanıyorum. Biraz da hızlı olsun istiyorum. Üzerinde Wi-Fi kartı haricinde bir mSATA yuvası var. Bu yuvaya mSATA SSD takabilir miyim? Ve hız değeri limitlenir mi? Laptopum Grundig GNB 1565 a1'i3.
Eski laptopumu arada sırada kullanıyorum. Biraz da hızlı olsun istiyorum. Üzerinde Wi-Fi kartı haricinde bir mSATA yuvası var. Bu yuvaya mSATA SSD takabilir miyim? Ve hız değeri limitlenir mi? Laptopum Grundig GNB 1565 a1'i3.
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 20 Ekim 2020 #2 Hayır hocam. Bazı mSATA yuvaları sadece Wİ-Fİ kartı destekliyor SSD desteklemiyor. Anakarttan anakarta değişir.
Hayır hocam. Bazı mSATA yuvaları sadece Wİ-Fİ kartı destekliyor SSD desteklemiyor. Anakarttan anakarta değişir.
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 20 Ekim 2020 #3 Seri hız olarak SATA limitine takılırsınız anca rastgele okumalarınız hızlanır. Bir fark hissedersiniz, SATA3 portuna SSD takmak gibi bir şey.
Seri hız olarak SATA limitine takılırsınız anca rastgele okumalarınız hızlanır. Bir fark hissedersiniz, SATA3 portuna SSD takmak gibi bir şey.
1 166307 Kilopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 2.418 Makaleler 1 Çözümler 8 20 Ekim 2020 #4 Ülker Çikolatalı Gofret dedi: Hayır hocam. Bazı mSATA yuvaları sadece Wİ-Fİ kartı destekliyor SSD desteklemiyor. Anakarttan anakarta değişir. Genişletmek için tıkla... Nasıl öğrenebilirim desteklediğini? ihydrogeni dedi: Seri hız olarak SATA limitine takılırsınız anca rastgele okumalarınız hızlanır. Bir fark hissedersiniz, SATA3 portuna SSD takmak gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... SATA 3 zaten 6 Gb/s hız desteklemiyor mu?
Ülker Çikolatalı Gofret dedi: Hayır hocam. Bazı mSATA yuvaları sadece Wİ-Fİ kartı destekliyor SSD desteklemiyor. Anakarttan anakarta değişir. Genişletmek için tıkla... Nasıl öğrenebilirim desteklediğini? ihydrogeni dedi: Seri hız olarak SATA limitine takılırsınız anca rastgele okumalarınız hızlanır. Bir fark hissedersiniz, SATA3 portuna SSD takmak gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... SATA 3 zaten 6 Gb/s hız desteklemiyor mu?
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 21 Ekim 2020 #5 166307 dedi: Nasıl öğrenebilirim desteklediğini? SATA 3 zaten 6 Gb/s hız desteklemiyor mu? Genişletmek için tıkla... 6 Gigabit desteği evet.
166307 dedi: Nasıl öğrenebilirim desteklediğini? SATA 3 zaten 6 Gb/s hız desteklemiyor mu? Genişletmek için tıkla... 6 Gigabit desteği evet.