BrkOz Kilopat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 943 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2019 #1 Spotify'dan dinlediğim müziği hoparlörden dinlerken, USB kulaklığımdan sadece oynadığım oyunun sesini almak istiyorum. Voicematter Banana programını kurcaladım ama beceremedim. Bu olayı nasıl yapabilirim?
Spotify'dan dinlediğim müziği hoparlörden dinlerken, USB kulaklığımdan sadece oynadığım oyunun sesini almak istiyorum. Voicematter Banana programını kurcaladım ama beceremedim. Bu olayı nasıl yapabilirim?
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 19 Ekim 2019 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sanırım istediğin şey bu videoda var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sanırım istediğin şey bu videoda var.