Bir oyun oynuyorum oynadığım sırada oyun donuyor yanıt vermiyor, tarayıcıda geziniyorum bir anda yanıt vermiyor. Sorun neyden kaynaklı olabilir?Format atsam düzelir mi?
Bir de HD Tune ile tarama yaparken sürekli 2 dakika yanıt vermeyip 10 saniye tarama yaptığından 40 dakikada çok az ilerledi o yüzden yapamadım taramayı.
O da bir ihtimal arkadaşınızın falan HDD'sini takmayı deneyin onda sorun çıkmaz ise yeni HDD almak zorundasınız gibi gözüküyor. Sürücüleri doğru yerden mi kurdun? Driver Booster falan kullandıysan bu sorun olabilir.
Sabit disk, harici disk, SSD ve flash diskler de dahil birçok diski test etmenize yarayan yazılım. Disklerinizin sağlık durumunu, yazma ve okuma değerlerini kontrol edebilirsiniz. Bu sürüm Pro versiyonu olup 15 günlük deneme süresi bulunmaktadır.
Sabit disk, harici disk, SSD ve flash diskler de dahil birçok diski test etmenize yarayan yazılım. Disklerinizin sağlık durumunu, yazma ve okuma değerlerini kontrol edebilirsiniz. Bu sürüm Pro versiyonu olup 15 günlük deneme süresi bulunmaktadır.
HDD Sentinel ile harddiskin sağlığına bakmayı bir deneyin. Bu sorunu sürekli yaşıyorsanız harddiskin içinde kötü sektörler olabilir. Eğer harddiskiniz ölmüş ise yeni konu açın bütçenize göre size uygun bir SSD önerelim.