Her şarj aleti her telefonu şarj eder mi?

BerkemVein

Hectopat
Sorum şu, 65 Watt'lık bir şarj aletim var. Bu şarj aleti 65 watt desteklemeyen bir telefonu 65 watt gücündemi şarj eder, yoksa telefon ne kadar destekliyorsa o güçtemi şarj eder. Zararı var mı?

Sorum şu, 65 Watt'lık bir şarj aletim var. Bu şarj aleti 65 watt desteklemeyen bir telefonu 65 watt gücündemi şarj eder, yoksa telefon ne kadar destekliyorsa o güçtemi şarj eder. Zararı var mı?

Telefon ne kadar destekliyorsa o kadar watt alır bir zararı yok.

Zararının olduğunu sanmıyorum ama son kullanıcının bilmediği farklı değerler ve farklı teknolojiler yüzünden verimli yada çok sağlıklı bir iş olmama olasılığı olabilir. Yine de kullanmakta bir sakınca olmayacaktır bence

Kullandığınız şarj aleti çakma değilse sorun olmaz. Kimseye güvenemediğim için başkasının şarj aletlerini kullanmayı pek tercih etmiyorum. Eğer siz güveniyorsanız kullanabilirsiniz.

Hocam anlık voltaj artıp yükselmelerinde zararı olmaz mı?

Bu mesela. Apple, Samsung marka değil diye o cihazlar için risk mi teşkil ediyor?

Üstüne üstlük bazı ürünlerin telefonun orijinal adaptöründe olmayan koruma özellikleri barındırdığı bile var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…