Sorum şu, 65 Watt'lık bir şarj aletim var. Bu şarj aleti 65 watt desteklemeyen bir telefonu 65 watt gücündemi şarj eder, yoksa telefon ne kadar destekliyorsa o güçtemi şarj eder. Zararı var mı?
Sorum şu, 65 Watt'lık bir şarj aletim var. Bu şarj aleti 65 watt desteklemeyen bir telefonu 65 watt gücündemi şarj eder, yoksa telefon ne kadar destekliyorsa o güçtemi şarj eder. Zararı var mı?
Zararının olduğunu sanmıyorum ama son kullanıcının bilmediği farklı değerler ve farklı teknolojiler yüzünden verimli yada çok sağlıklı bir iş olmama olasılığı olabilir. Yine de kullanmakta bir sakınca olmayacaktır bence
Kullandığınız şarj aleti çakma değilse sorun olmaz. Kimseye güvenemediğim için başkasının şarj aletlerini kullanmayı pek tercih etmiyorum. Eğer siz güveniyorsanız kullanabilirsiniz.
En ucuz Bix 65W USB Type-C QC 4.0 PD GaN 3 Portlu Hızlı Şarj Cihazı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Bix 65W USB Type-C QC 4.0 PD GaN 3 Portlu Hızlı Şarj Cihazı özelliklerini incele, 724,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu mesela. Apple, Samsung marka değil diye o cihazlar için risk mi teşkil ediyor?
Üstüne üstlük bazı ürünlerin telefonun orijinal adaptöründe olmayan koruma özellikleri barındırdığı bile var.