Her şey çok pahalı

Klasik Türkiye açıkçası ben şaşırmayı bırakalı çok oldu. Hem Türk milletinin uyanıklığı hem de ekonominin berbatlığı birleşince ortaya bu çıkıyor.

Daha bunlar iyi günlerimiz. Kötü günler bitti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekmek 1,75 olmuş millet ekonomi diyor. 21 yıldır ekonomi yerinde sayıyor.

Üretim sıkıntı çiplerden dolayı çoğu üründe ekran kartı araba vs. ekran kartı özelinde madencilik problemi var üstüne bu problemden fayda sağlamaya çalışan ucuza alıp pahalıya satan tipler var var da var yani. Ayrıca yarın sabah uyandığımızda dolar 8.5 olabilir garantisi yok.

Burası Türkiye dostum ucuz olan bir şey var mı?

Anneniz, babanız, akrabanız, eş, dost, çevreniz bu hükümete oy vermeden önce düşünecekti veya vaktinde para varken, fırsat varken aileniz siz daha doğmadan önce Avrupa vatandaşlığı alacaktı.

Abim Avrupa vatandaşlığı alsak ne olacak. Dedem almıştı bana Bulgaristan ve dolayısıyla Avrupa vatandaşlığı. 18 yaşına kadar Türkiye'de durmak zorundayım babaannem sağ olsun. deli etti beni ben daha bebekken annemler Almanya'da çalışmaya gidecekmiş gitmelerine izin vermemiş şeytan kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…