Her Şey Dahil 10000TL Sistem Toplamaa

Saolun, tavsiyenize göre böyle bir şey oluşturdum, sizce nasıl?

Monitör : 23.6 Acer Ed242qrabidpx Fhd Amd Led 4ms 144hz Hdmı Dvı Dp Curve - n11.com
Ekran kartı : MSI RTX 2060 VENTUS XS OC 6GB GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Geforce Ekran Kartı RTX 2060 VENTUS XS 6G OC
Gaming Klavye, Kulaklık ve s. ürünlerden pek anlamadığım için seçim yapmadım.
Kendiniz, kafanıza göre birşeyler yaparsınız o konuda.Ekran kartını isterseniz Inno3D RTX 2060 olarak değiştire bilirsiniz, fiyatı 2600TL.Seçim size kalmış, ama ayrı almanız gerek fiyat açısından.

Dosya Ekleri

• 7000-7500tl i7 8700.png
    48,4 KB · Görüntüleme: 63
OC yapmayacaksanız ekstra soğutucuya gerek yok stok soğutucuları son derece başarılı AMD Ryzen serisinin.

RTX 2070 fiyatlarına bakiyim dedim aman aman. Bütçe maalesef yetmiyor. Sizce sistem şu haliyel güzel mi?
Gayet güzel ama ankart olarak Asus modellere de bakabilirsin. Asus tuf b450 gaming plus gibi ya da daha ekonomiği Asus Prime b350 gaming plus olabilir.

Gayet güzel ama ankart olarak Asus modellere de bakabilirsin. Asus tuf b450 gaming plus gibi ya da daha ekonomiği Asus Prime b350 gaming plus olabilir.
Benim seçtiğim MSİ ile söylediğiniz asus tuf anakartı arasında 100-200 TL fark var bence o farka değmez, sizce anakart değişmeli mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…