Her şey dahil 50.000 TL sistem toplama

Bütçe
50000

BİLGİSAYAMAZ

Hectopat
Daha fazla  
50000 TL civarı bütçem var. Monitör, klavye, mouse, kulaklık dahil sistem toplamak istiyorum. Genelde hikayeli oyun ve LoL oynuyorum. Oynadığım hikayeli oyunları ultra/yüksek grafiklerde akıcı şekilde oynatacak, 5 yıl boyunca hiçbir ekleme yapmadan bana yetecek bir sistem istiyorum. İşlemci olarak AMD Ryzen 5 7600 veya 7600X düşünüyorum ama 7600X'in TDP değeri biraz fazla gibi geldi. Onu soğutmak için çok fazla para harcamak gerekecekse 7600 kafi. Ekran kartı olarak AMD mi NVIDIA mı kararsız kaldım. AMD kartlar hala sıkıntılı mı? O kadar para verdikten sonra ortada kalmak istemiyorum. NVIDIA da VRAM konusunda cimri olsa da DLSS 3'ün verdiği performans artışı beni kendine çekiyor. Monitör 2K ve IPS olursa güzel olur. Hazır sistem olmasına gerek yok parça parça da toplayabilirim. Yakında fiyatların düşmesini bekliyorsanız onu da beklerim.

Monitör @550519

Buna benzer bir şey toplanabilir.

Mouse pad olarak Longteng önermeyin. Sistem güzel ben de öneririm.

Monitörü @88602 yapsın daha bilgili benden.

Hocam ekran kartı olarak Zotac tercih edeceğimi düşünmüyorum. MSI, Asus, Gigabyte gibi markalara biraz daha fazla para verip daha kalitelisini almak bence daha mantıklı.

Hocam ekran kartı olarak Zotac tercih edeceğimi düşünmüyorum. MSI, Asus, Gigabyte gibi markalara biraz daha fazla para verip daha kalitelisini almak bence daha mantıklı.
Hocam aynı model için 5000 TL daha fazla vermek istemezsiniz diye seçtim.

Yukarıda gördüğüm üzere RTX 4080 toplanmış. RTX 4080'e en az 1440p monitör gerekir ve bu da şu an en fiyat performans durumundaki ASUS TUF VG27AQZ modelini öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…