Her şey dahil sistem toplama

Bütçe
sınırsız

Alp26253

Hectopat
Merhaba, öncelikle başlıkta da belirttiğim gibi bütçe kısıtlamam yok. Monitöründen UPS'e kadar aklınıza hangisi daha kalitelisi ise yardımcı olur musunuz? Bir de monitör 3 adet olmasına ve üçününde farklı özellikleri barındırması lağazım mesela birisinde video edit işleri için uygun olmalı birisi hikayeli oyunlarlar için yani 4K gibi çözünürlükte olmadı sonuncusu yani ana monitör ise profesyonel oyuncu monitöri yani Hz bakımından tavan olmalı. Bir de bu sistem karma olmasın örnek anakartı, ekran kartı ve kasası MSI olabilir ya da anakartı ve ekran kartı ASUS olur ama ASUS'ta bir tölerans olarak kasamarkası farklı olabilir. Sistemin fanıdır SSD RAM'i gibi konular karma olabilir benim için önemli olan kasa, anakart ve ekran kartı uyumu ASUS'ta neden marka fark etmez dememin sebebi onun kasalarını pek beğenmememden kaynaklı ama güzel bir sistem olursa ASUS kasa da olur. Sistemin genel hatlarıyla bunlar göz önünde bulundurularak toplanmasını istiyorum bana parça listesi çıkarta bilecek güvenilir babayiğitlerin burada olduğuna dair söylemler aldım. O neden ne herhangi bir forum yerine direkt buraya damladım. Şimdiden teşekkür ederim ve kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…