Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.077 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #1 En detaylı Linux dağıtımı nedir? PC'ye kurar kurmaz ZIP uygulamaları falan yüklü gelen bir dağıtım.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 30 Ağustos 2023 #2 OpenSUSE GIMP'e kadar hazır geliyor. Ubuntu, Mint, Zorin... Çoğu desktop dağıtımda eksiklik sorunu yaşamazsınız.
OpenSUSE GIMP'e kadar hazır geliyor. Ubuntu, Mint, Zorin... Çoğu desktop dağıtımda eksiklik sorunu yaşamazsınız.
LinusTechTips Kilopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.901 Makaleler 1 Çözümler 37 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisi 30 Ağustos 2023 #3 Normalde Linux kulanan en gelismis aslinda macOS ama kagit uzrinde. Diger turlu Ubuntu ve Debian'dir.
Normalde Linux kulanan en gelismis aslinda macOS ama kagit uzrinde. Diger turlu Ubuntu ve Debian'dir.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.077 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #4 LinusTechTips dedi: Normalde Linux kulanan en gelismis aslinda macOS ama kagit uzrinde. Diger turlu Ubuntu ve Debian'dir. Genişletmek için tıkla... RTX sistemlere maalesef macOS kurulamıyor. Yoksa uğraşmazdım Ubuntu'yla.
LinusTechTips dedi: Normalde Linux kulanan en gelismis aslinda macOS ama kagit uzrinde. Diger turlu Ubuntu ve Debian'dir. Genişletmek için tıkla... RTX sistemlere maalesef macOS kurulamıyor. Yoksa uğraşmazdım Ubuntu'yla.
LinusTechTips Kilopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.901 Makaleler 1 Çözümler 37 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisi 30 Ağustos 2023 #5 Kamtasya dedi: RTX sistemlere maalesef macOS kurulamıyor. Yoksa uğraşmazdım Ubuntu'yla. Genişletmek için tıkla... Zaten kagit uzerinde dedim. Linux altyapisi kullanan anlaminda yoksa diger turlu Ubuntu Debian OpenSUSE.
Kamtasya dedi: RTX sistemlere maalesef macOS kurulamıyor. Yoksa uğraşmazdım Ubuntu'yla. Genişletmek için tıkla... Zaten kagit uzerinde dedim. Linux altyapisi kullanan anlaminda yoksa diger turlu Ubuntu Debian OpenSUSE.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.428 Makaleler 5 Çözümler 310 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: Gigabyte B450M S2H GPU: SAPPHIRE PULSE RX 6700 RAM: 2*16 CORSAIR VENGANCE PRO 3600Mhz PSU: SHARKOON SHP650V2 SSD: KINGSTON A400 120GB HDD: 1TB SEAGATE Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #6 LinusTechTips dedi: Normalde Linux kulanan en gelismis aslinda macOS ama kagit uzrinde. Diger turlu Ubuntu ve Debian'dir. Genişletmek için tıkla... macOS Linux değildir. BSD çatalı diyebileceğimiz bir işletim sistemi. Kamtasya dedi: En detaylı Linux dağıtımı nedir? PC'ye kurar kurmaz ZIP uygulamaları falan yüklü gelen bir dağıtım. Genişletmek için tıkla... Pop!_OS, Zorin OS, Linux Mint.
LinusTechTips dedi: Normalde Linux kulanan en gelismis aslinda macOS ama kagit uzrinde. Diger turlu Ubuntu ve Debian'dir. Genişletmek için tıkla... macOS Linux değildir. BSD çatalı diyebileceğimiz bir işletim sistemi. Kamtasya dedi: En detaylı Linux dağıtımı nedir? PC'ye kurar kurmaz ZIP uygulamaları falan yüklü gelen bir dağıtım. Genişletmek için tıkla... Pop!_OS, Zorin OS, Linux Mint.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 30 Ağustos 2023 #7 LinusTechTips dedi: Linux altyapisi kullanan anlaminda Genişletmek için tıkla... MacOS Linux'dan türemedi. Mesajınızdan tam da bir şey anlayamadım ama.
LinusTechTips dedi: Linux altyapisi kullanan anlaminda Genişletmek için tıkla... MacOS Linux'dan türemedi. Mesajınızdan tam da bir şey anlayamadım ama.
LinusTechTips Kilopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.901 Makaleler 1 Çözümler 37 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisi 30 Ağustos 2023 #8 Rona dedi: macOS Linux değildir. BSD çatalı diyebileceğimiz bir işletim sistemi. Pop!_OS, Zorin OS, Linux Mint. Genişletmek için tıkla... Pardon UNIX olacak, Linux degil karistirdim LinusTechTips dedi: Zaten kagit uzerinde dedim. Linux altyapisi kullanan anlaminda yoksa diger turlu Ubuntu Debian OpenSUSE. Genişletmek için tıkla... Duzeltme macOS unix ve bsd tabanlidir.
Rona dedi: macOS Linux değildir. BSD çatalı diyebileceğimiz bir işletim sistemi. Pop!_OS, Zorin OS, Linux Mint. Genişletmek için tıkla... Pardon UNIX olacak, Linux degil karistirdim LinusTechTips dedi: Zaten kagit uzerinde dedim. Linux altyapisi kullanan anlaminda yoksa diger turlu Ubuntu Debian OpenSUSE. Genişletmek için tıkla... Duzeltme macOS unix ve bsd tabanlidir.
4 453493 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 1.356 Makaleler 2 Çözümler 4 30 Ağustos 2023 #9 Kamtasya dedi: En detaylı Linux dağıtımı nedir? PC'ye kurar kurmaz ZIP uygulamaları falan yüklü gelen bir dağıtım. Genişletmek için tıkla... Çoğu ana akım distro öyle gelir. Minimal seçmediysen işine yaramayacak şeylerle de geliyorlar zaten. Ben yine de minimal öneririm, 2 tane şeyi hazır gelsin diye beklerken 50 tane saçmalığı tek tek silmekle uğraşmaya değmiyor.
Kamtasya dedi: En detaylı Linux dağıtımı nedir? PC'ye kurar kurmaz ZIP uygulamaları falan yüklü gelen bir dağıtım. Genişletmek için tıkla... Çoğu ana akım distro öyle gelir. Minimal seçmediysen işine yaramayacak şeylerle de geliyorlar zaten. Ben yine de minimal öneririm, 2 tane şeyi hazır gelsin diye beklerken 50 tane saçmalığı tek tek silmekle uğraşmaya değmiyor.
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.077 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #10 Ubuntu kuramıyorum. Açılıyor sonra kapanıyor. Konu 45 dakikadan sonra açacağım sadece sebebini merak ettim cevap verirseniz sevinirim.
Ubuntu kuramıyorum. Açılıyor sonra kapanıyor. Konu 45 dakikadan sonra açacağım sadece sebebini merak ettim cevap verirseniz sevinirim.