Her şey hazır olarak gelen dağıtım var mı?

Bende açılıyordu, Steam kullanırken oyunları oraya kurdum Steam'e girip direk yapıyordum neyse kuracağım artık onu yapsamda yapmasamda Windows katlanılmaz derecede kötü geliyor.

Bu arada son bir sorum var.

T-Launcher kullanırken Linux'ta ses gelmiyor o sorunu nasıl çözeceğim veya t-launchera alternatif bir Launcher var mı?

T-Launcher kullanırken Linux'ta ses gelmiyor o sorunu nasıl çözeceğim veya t-launchera alternatif bir Launcher var mı?
Onu maalesef bilmiyorum. Belki önceki kullandığın dağıtımda ses sürücüsü ile ilgili bir sorun vardır.

Yine de yedek diski NTFS olarak tutmanı öneririm. Hem Windows hem Linux rahatça kullanır onu.

Buyur sor.

Tamam diske karışmam, peki Windows da kurulu olan Steam oyunlarını orada da kullanabilir miyim (Steam proton teknolojisi sayesinde Windows oyunlarının neredeyse hepsini çalıştırıyor yani o konuda sorunum olmaz)

Onu maalesef bilmiyorum. Belki önceki dağıtımlarda ses sürücüsü ile ilgili bir sorun vardır.

Yok bu sorun ilk Ubuntu'da çıktı ondan sonra da diğer Linux sistemlerinin hepsinde yaşadım.

Tamam diske karışmam, peki Windows da kurulu olan Steam oyunlarını orada da kullanabilir miyim (Steam proton teknolojisi sayesinde Windows oyunlarının neredeyse hepsini çalıştırıyor yani o konuda sorunum olmaz)
Herhalde çalışabilir ama emin değilim. Bence yüklemeden önce bir konu aç. Diğer arkadaşlar yardımcı olsun, ben yetersizim bu konuda.

Tamam teşekkürler.

Peki Minecraft sorununda nereden destek alacağım.
Onun içinde buradan destek alabilirsin herhalde. Ayrı konu açman gerekebilir.

Şunlarla ilgili konular aç sırayla;
1. Linux'ta diskleri nasıl ayırmalıyım? Konu içeriğine ise kafandaki taslağı yaz. Programlar için şu kadar, oyunlar için şu kadar falan diye.

2. (Eğer Yedek diski ntfs olarak tutacaksan aç) Windows'ta yüklü Steam oyunları, Linux'ta nasıl çalışır?

3. T-Launcher ses sorunu. Sorununu yaz bu konuya da.

Tamam hocam çok sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…