erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 8 Ekim 2020 #1 Mesela ben her şeyi ayrı yazmama rağmen otomatik birleştirip ayrı yazılır diye 2 saat ban atan moderatör Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2020
Mesela ben her şeyi ayrı yazmama rağmen otomatik birleştirip ayrı yazılır diye 2 saat ban atan moderatör
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 8 Ekim 2020 #2 erenkrgloglu dedi: Mesela ben her şeyi ayrı yazmama rağmen otomatik birleştirip ayrı yazılır diye 2 saat ban atan moderatör Genişletmek için tıkla... Uyarılarınızı tek tek kontrol ettim, bir tanesi bile her şey kelimesinin yazımı ile alakalı değil.
erenkrgloglu dedi: Mesela ben her şeyi ayrı yazmama rağmen otomatik birleştirip ayrı yazılır diye 2 saat ban atan moderatör Genişletmek için tıkla... Uyarılarınızı tek tek kontrol ettim, bir tanesi bile her şey kelimesinin yazımı ile alakalı değil.
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 8 Ekim 2020 #3 UBerk dedi: Uyarılarınızı tek tek kontrol ettim, bir tanesi bile her şey kelimesinin yazımı ile alakalı değil. Genişletmek için tıkla... Çünkü zaten düzeltildi.
UBerk dedi: Uyarılarınızı tek tek kontrol ettim, bir tanesi bile her şey kelimesinin yazımı ile alakalı değil. Genişletmek için tıkla... Çünkü zaten düzeltildi.