Her şey üst üste geliyor

Sabır123456

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selam canlar.
Çok kısa sorum olacak. Her şey üst üste gelen kimse var mı?
Başıma şöyle bir olaylar geldi.
İşten çıkarıldım aynı gün kira veremediğim için mahkeme yoluna gidilecekmiş ve ödeyemedim. Avukata verilmesi an meselesi olan borçlarım da cabası. Evliyseniz çocuklarınız da varsa. Ne yapmak gerekiyor? Ciddi anlamda cevaplarsanız mutlu olurum. Çünkü kilit durumdayım. Böyle sıkışan var mı çözüm yolu nedir?

Selam canlar.
Çok kısa sorum olacak. Her şey üst üste gelen kimse var mı?
Başıma şöyle bir olaylar geldi.
İşten çıkarıldım aynı gün kira veremediğim için mahkeme yoluna gidilecekmiş ve ödeyemedim. Avukata verilmesi an meselesi olan borçlarım da cabası. Evliyseniz çocuklarınız da varsa. Ne yapmak gerekiyor? Ciddi anlamda cevaplarsanız mutlu olurum. Çünkü kilit durumdayım. Böyle sıkışan var mı çözüm yolu nedir?

Allah en yakın zamanda refaha ulaştırsın sizi hocam umudunuzu kaybetmeyin.

Öncelikle sabır ve sakinlik diliyorum. İnsan sakin kalamadığında yapabileceği eylemleri de düşünemediği için kaçırıyor. Sizi çok iyi anlıyorum. İnsan yalnızken bu kadar koymuyor bu kadar kötü şeyin üst üste gelmesi. Yeniden başlarız diyorsunuz, bir yerde kırılır bu şeytanın bacağı diyorsunuz. Ancak eşiniz ve çocuğunuz olunca, insan var gücüyle mücadele etmek istiyor, mahcup olmamak için, onlara verdiği sözleri tutabilmek ve standartlarını düşürmemek için... Çok zor. Ama inanın bir şekilde geçiyor. Önemli olan sakin kalıp, saygınızı ailenize karşı yitirmemeniz. Sağlık olmasın da sorun maddiyat bir gün düzelir. Eminim çok çabalıyorsunuzdur, eminim her yolu deniyorsunuzdur ama bir kere başarana kadar daha da fazla denemeniz gerekecek. Bir kere başaracaksınız. Her denemenizin başarılı olmasını beklemiyor kimse sizden. Sadece bir kere başardığınızda bir daha denemenize de gerek kalmayacak bir hayat yaşarsınız umarım. Sizi, yaşınızı, mesleğinizi, hayatınızı bilmeden yapılacak yorumlar maalesef kısıtlı olacak. Ama umarım bu kadar düz yorumlarla bile motivasyon anlamında sizi bir ışık olur. Sizi tanımıyorum ama size inanıyorum. Umarım en kısa zamanda sorunları çözersiniz.

Allah yardımcınız olsun. Sabır dilerim size. Hayatta her zaman için her şey yolunda gitmeyebiliyor maalesef. Kendinize farklı iş bakacaksınız hızlıdan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı