Sosyal Mesafe Centipat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 468 24 Mart 2021 #1 Ekonomisinden, havasından, eğitim sisteminden, aşağıda havlayan köpeğinden, insanların sistemsizliğinden, stresinden, sınavından, akrabasından, dersinden, hayattan, her şeyden bıktım. Siz de bıktınız mı?
Ekonomisinden, havasından, eğitim sisteminden, aşağıda havlayan köpeğinden, insanların sistemsizliğinden, stresinden, sınavından, akrabasından, dersinden, hayattan, her şeyden bıktım. Siz de bıktınız mı?
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 24 Mart 2021 #2 Bıkmaz mıyız
Eren1661 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 2.822 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #3 Sosyal Mesafe dedi: ekonomisinden, havasından, eğitim sisteminden, aşağıda havlayan köpeğinden, insanların sistemsizliğinden, stresinden, sınavından, akrabasından, dersinden, hayattan, her şeyden bıktım. Siz de bıktınız mı? Genişletmek için tıkla... Aaaa beni tarif ettin yanlışlıkla
Sosyal Mesafe dedi: ekonomisinden, havasından, eğitim sisteminden, aşağıda havlayan köpeğinden, insanların sistemsizliğinden, stresinden, sınavından, akrabasından, dersinden, hayattan, her şeyden bıktım. Siz de bıktınız mı? Genişletmek için tıkla... Aaaa beni tarif ettin yanlışlıkla
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #4 Sosyal Mesafe dedi: Ekonomisinden, havasından, eğitim sisteminden, aşağıda havlayan köpeğinden, insanların sistemsizliğinden, stresinden, sınavından, akrabasından, dersinden, hayattan, her şeyden bıktım. Siz de bıktınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ekonomi, eğitim sistemi, akraba falan anladım da, aşağıda havlayan köpeğin veya havasının ne suçu var? Bence siz biraz abartmışsınız.
Sosyal Mesafe dedi: Ekonomisinden, havasından, eğitim sisteminden, aşağıda havlayan köpeğinden, insanların sistemsizliğinden, stresinden, sınavından, akrabasından, dersinden, hayattan, her şeyden bıktım. Siz de bıktınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ekonomi, eğitim sistemi, akraba falan anladım da, aşağıda havlayan köpeğin veya havasının ne suçu var? Bence siz biraz abartmışsınız.
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.099 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #5 Bıktık, sınırı açsalar da gitsek.
sinyorVAC Decapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek iş yok hvh atıyoruz :D 24 Mart 2021 #6 Harbiden ya, iyice depresif olup çıktık yemin ederim.
Danotella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 2.099 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Limburg... Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #7 CQBRAREİS dedi: Hocam ekonomi, eğitim sistemi, akraba falan anladım da, aşağıda havlayan köpeğin veya havasının ne suçu var? Bence siz biraz abartmışsınız. Genişletmek için tıkla... Gördüğünüz bütün duyarları unutun.
CQBRAREİS dedi: Hocam ekonomi, eğitim sistemi, akraba falan anladım da, aşağıda havlayan köpeğin veya havasının ne suçu var? Bence siz biraz abartmışsınız. Genişletmek için tıkla... Gördüğünüz bütün duyarları unutun.
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 24 Mart 2021 #8 Sosyal Mesafe dedi: ekonomisinden, havasından, eğitim sisteminden, aşağıda havlayan köpeğinden, insanların sistemsizliğinden, stresinden, sınavından, akrabasından, dersinden, hayattan, her şeyden bıktım. Siz de bıktınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır bıkmadım. Siz olayı abartıp kafaya takmışsınız. Psikolojik destek almanız daha iyi olur.
Sosyal Mesafe dedi: ekonomisinden, havasından, eğitim sisteminden, aşağıda havlayan köpeğinden, insanların sistemsizliğinden, stresinden, sınavından, akrabasından, dersinden, hayattan, her şeyden bıktım. Siz de bıktınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır bıkmadım. Siz olayı abartıp kafaya takmışsınız. Psikolojik destek almanız daha iyi olur.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.932 Makaleler 8 Çözümler 258 Yer İstanbul 24 Mart 2021 #9 Sosyal Mesafe dedi: Ekonomisinden, havasından, eğitim sisteminden, aşağıda havlayan köpeğinden, insanların sistemsizliğinden, stresinden, sınavından, akrabasından, dersinden, hayattan, her şeyden bıktım. Genişletmek için tıkla... Kanka ülkeyi terk et o zaman.
Sosyal Mesafe dedi: Ekonomisinden, havasından, eğitim sisteminden, aşağıda havlayan köpeğinden, insanların sistemsizliğinden, stresinden, sınavından, akrabasından, dersinden, hayattan, her şeyden bıktım. Genişletmek için tıkla... Kanka ülkeyi terk et o zaman.
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #10 Danotella dedi: Gördüğünüz bütün duyarları unutun. Genişletmek için tıkla... Acaba nerede kasmışım duyarı? Göster de biz de unutalım.
Danotella dedi: Gördüğünüz bütün duyarları unutun. Genişletmek için tıkla... Acaba nerede kasmışım duyarı? Göster de biz de unutalım.