Her şeyden sıkıldım

Türkiye'de yaşadığım aklıma geliyor.

CS:GO: Hile dolu
Zula: Toxic dolu
Ve bilgisayarımın kaldırdığı max oyun bunlar.
Singleplayer oyunlara girebilirsiniz hocam mesela Half-Life Portal tarzı eski oyunlar
Animasyon için Steamden Source filmmaker kullanabilirsiniz. Öğrenmesi biraz sürer ama poster yaparak başlayıp animasyon yaparsanız meyvesini sonunda alırsınız.

Hayal kur. Ben, sıkılınca hep hayal kurarım ve sıkkınlığım geçer.
Evet ama daima zihnin bir köşesinde gerçekleştireceğimiz bir hayal olmalı. Örneğin benim hayalim biyolog olmak ve müzik filan dinlerken laboratuvarda çalıştığımı hayal ediyorum bazen
TWD'den sonra hiçbir şey sarmadı hocam.
Naruto izledin mi?

Sürekli bilgisayar oynayarak sadece kendine zarar veriyorsun. Her şey tadında ve zamanında güzeldir. Bu yaşıma kadar anladığım şey şu, bir hedefin yoksa hayat lüzumsuz geliyor. Ama bir hedefin olursa ona ulaşırken hiç boşa vakit harcamadığını anlarsın. Sen sadece anı yaşamaya çalışıyorsun. Uzun vadede canını sıkar.

Evet ama daima zihnin bir köşesinde gerçekleştireceğimiz bir hayal olmalı. Örneğin benim hayalim biyolog olmak ve müzik filan dinlerken laboratuvarda çalıştığımı hayal ediyorum bazen

Naruto izledin mi?
Hayır.
Ne hedefi koyayım hocam? Yüzme öğrenmek istiyorum yüzme havuzlarını kapatıyorlar. Keyfimden oturmuyorum zaten evde ve keyfimden olsa neden bu konuyu açma gereği duyayım ki?

Hayır.

Ne hedefi koyayım hocam? Yüzme öğrenmek istiyorum yüzme havuzlarını kapatıyorlar. Keyfimden oturmuyorum zaten evde ve keyfimden olsa neden bu konuyu açma gereği duyayım ki?
Olağanüstü bir durumdayız. Ne desek boş. Sabretmeye çalışın.

Herkes yardım etmeye çalışmış fakat çoğu kişide bu durumda öncelikle bunu kavra sana özel değil bu. 23 yaşındayım bendede aynı şeyler var.2 sebebi var biri ülke şartları ve iki korona.Birleşince zor zamanlar ortaya çıkardığı doğru.Devamlı çalışmaya çalış boş durmak çok tehlikeli.

Çalışmaktan kastınız bildiğimiz iş yeri mi yoksa evde bile olsa bir şeylerle uğraşmak mı?
Hocam Discord kullanıyorsanız verebilir misiniz? Bu konuya ilgim var biraz destek almak isterim müsaitseniz.

Son düzenleme:
Çalışmaktan kastınız bildiğimiz iş yeri mi yoksa evde bile olsa bir şeylerle uğraşmak mı?
İş yeri olur bilgisayarda olur hiç farketmez kodlama öğrenebilirsin / 3 boyutlu modelleme öğrenebilirsin bilmiyorsan ingilizce öğrenebilirsin.

İş yeri olur bilgisayarda olur hiç farketmez kodlama öğrenebilirsin / 3 boyutlu modelleme öğrenebilirsin bilmiyorsan ingilizce öğrenebilirsin.
İngilizcem derdimi anlatacak kadar ve altyazısız film anlayacak kadar var yeterli olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…