uzmannejmi
Megapat
Daha fazla
Merhaba. Her şeyden sıkıldım. şu an 21 yaşındayım ve 2 yıllık bilgisayar programcılığı bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. Online derslere katılmıyorum. Dersler hakkında bir şey bilmiyorum. Normalde bu bölüme lisede daha hevesliydim. Meslek lisesinde bu dal olarak web tasarımı okumuştum ve sınıfın en iyisiydim. Yani gelecekte iyi işler yapabilirdim. Daha sonrasında 12 sınıfta bir saldım, kendimi bir daha web tasarım yüzü görmedim ve bilgi birikimi uçup gitti. Bu karantina sürecinin başından beri her gün bilgisayar başındaydım. Oyunlar oynadım. Zamanım gerçekten de boşa gitti anlayabiliyorum. Ama hala nedense hiçbir şey yapmıyorum. Bu sene DGS sınavına girip mühendisliğe geçme planım var ve 6 ay kaldı hala matematik çalışmaya başlamadım. Nerede hata yapıyorum bilmiyorum. Bir yol gösterecek üye bana biraz bilgi verebilir mi? Kendimi normal kültürel anlamda olsun, yabancı dil öğrenme anlamında olsun geliştirmek istiyorum. Ama bazen de artık çok geç diyorum. Sizce de geç mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.