Bunaldım her şeyden sıkıldım artık. Stajda saçma sapan inasnlar, okulda saçma sapan arkadaş ortamı evde her şeyime karışan baskıcı aile.
Kime ne kötülük ettim ki ben bunlar başıma geliyor? Okuldan kaçıp ders çalışmaya kütüphaneye gidiyordum sırf bu yüzden ailem benimle kavga etti. Devamsızlığım çokmuş da, sınıfta kalacakmışım da. Staja gitmekten bıktım zaten o insanların yüzünü bile görmek istemiyorum. Meslek liseliyim ve bu yüzden staja gidiyorum.
8-9 aydır YKS çalışıyorum ama bu sınav stresi yetmezmiş gibi bunlarla uğraşıyorum. Yoruldum gerçekten üzgünüm, yorgunum, kırgınım. Stajda ve okulda boşa giden zamanlarıma üzülüyorum. Saçma sapan insanlarla aynı ortamda bulunmaktan ailemle geçinememekten yoruldum.
Bende insanım ya benim de duygularım var benim de mutlu olmaya ihtiyacım var yemin ederim aylardır aynı durum hiçbir şey değişmiyor. Ya en sonunda anneme böyle davranacaksan neden beni doğurdun dedim. En sonunda bu seviyeye geldim. Bunaldım bu hayattan evde ayrı dert stajda ayrı, okulda ayrı dert bir de bunlar yetmezmiş gibi YKS çalışıyorum ama YKS'de de muhtemelen mezuna kalacağım çünkü çok çalışacak zamanım kalmıyordu sınava çalışmaya. Sadece içimi dökmek için yazdım. Tek istediğim adam yerine koyulmak sadece bu ya gerçekten çok mu şey istiyorum? Tavsiyelerinize muhtacım gerçekten muhtacım.