Her şeye karşı hevessizlik nasıl geçer?

864199

Femtopat
Eskiden olsa zıpt diye yataktan kalkar okula giderdim şimdi o heves sıfır eve gelip ders çalışma isteğim vardı çalışırdım şimdi ise hep yorgun hissediyorum kendimi. Hep uyumak istiyorum üniversite bölüm hayalim vardı artık o yok. Her şey olsa da olur olmasa da havasındayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden olsa zıpt diye yataktan kalkar okula giderdim şimdi o heves sıfır eve gelip ders çalışma isteğim vardı çalışırdım şimdi ise hep yorgun hissediyorum kendimi. Hep uyumak istiyorum üniversite bölüm hayalim vardı artık o yok. Her şey olsa da olur olmasa da havasındayım.

Kış ayında normal hava soğuk kapalı insanın hevesi olmuyor. Ben böyle oluyorum.

Şu sıralar ben de o durumdayım, Okul değil de diğer konular hakkında. Kış ve yaz ile bir ilgisi yok, tamamen kişinin kendisine kalmış bir şey bu. Yaşla alakalı aslında bu tarz şeyler.

@864199 arkadaşın ya da partnerin yoksa okula gitmek de istemez insan. İş yerinde bile sırf bitsin de eve gideyim maaşımı alayım diye çalışırsın.

Var var hocam arkadaşlarım onlar sıkıntı değil de onlar olmasa bile olur o derece yani.

Şu sıralar ben de o durumdayım, okul değil de diğer konular hakkında. Kış ve yaz ile bir ilgisi yok, tamamen kişinin kendisine kalmış bir şey bu. Yaşla alakalı aslında bu tarz şeyler.

Yani okul durumuda etkiliyor tabii diğer konularda var da yani geleceğim için umutluydum çabalıyordum ama sanki bu çabam boşa gidecek gibi geliyor hep o yüzden olduğum yerde duruyorum şu sıralar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı