elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.967 Çözümler 7 22 Mayıs 2021 #11 Konu dışına çıkacak lafı oldu ama Anime nedir, hangi içeriktedir ve amaç ne?
H Hokkabaz Gibiyim Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 923 Çözümler 2 22 Mayıs 2021 #12 sonicnix dedi: Merhabalar. Sorunum başlıkta. Örneğin Rocket Legue'da karşı takımı yenince karşı takıma çok üzülüyorum yenemediler diye. Ben eskiden böyle değildim nasıl eski halime dönebilirim? Vicdan yapmayayım demiyorum ama aşırı fazla yapıyorum . Genişletmek için tıkla... Aynı ben yoldan geçen adama bile üzülüyorum.
sonicnix dedi: Merhabalar. Sorunum başlıkta. Örneğin Rocket Legue'da karşı takımı yenince karşı takıma çok üzülüyorum yenemediler diye. Ben eskiden böyle değildim nasıl eski halime dönebilirim? Vicdan yapmayayım demiyorum ama aşırı fazla yapıyorum . Genişletmek için tıkla... Aynı ben yoldan geçen adama bile üzülüyorum.
B Baran30 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.695 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Antalya/Turkey 22 Mayıs 2021 #13 372121 dedi: Anohana izle anlarsın. Anohana izle. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç izlemedim şu saatten sonra da çizgi film izlemeyi düşünmüyorum.
372121 dedi: Anohana izle anlarsın. Anohana izle. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç izlemedim şu saatten sonra da çizgi film izlemeyi düşünmüyorum.
S sonicnix Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 863 Çözümler 3 22 Mayıs 2021 #14 Arkadaşlar sorumu şöyle düzelteyim; Nasıl vicdansız olabilirim?
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 22 Mayıs 2021 #15 Itechin.g dedi: Aman aman sakın izlemesinler, hayattan soğurlar hocam. Ben bir ara benim yüzümden öldü demişti. Genişletmek için tıkla... Belki anohana izleyip küçük şeylere uzulmeyi bırakırlar kız arkadaşımda ise yaramıştı ama hala etkisinde kaldı galiba.
Itechin.g dedi: Aman aman sakın izlemesinler, hayattan soğurlar hocam. Ben bir ara benim yüzümden öldü demişti. Genişletmek için tıkla... Belki anohana izleyip küçük şeylere uzulmeyi bırakırlar kız arkadaşımda ise yaramıştı ama hala etkisinde kaldı galiba.
B Baran30 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.695 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Antalya/Turkey 22 Mayıs 2021 #16 elon_muskk dedi: Konu dışına çıkacak lafı oldu ama anime nedir, hangi içeriktedir ve amaç ne? Genişletmek için tıkla... Çzigi film.
elon_muskk dedi: Konu dışına çıkacak lafı oldu ama anime nedir, hangi içeriktedir ve amaç ne? Genişletmek için tıkla... Çzigi film.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 22 Mayıs 2021 #17 Itechin.g dedi: Aman aman sakın izlemesinler, hayattan soğurlar hocam. Ben bir ara benim yüzümden öldü demiştim. Genişletmek için tıkla... Siz ne saçmalıyorsunuz, ben de anime izliyorum ve öyle bir şey yok.
Itechin.g dedi: Aman aman sakın izlemesinler, hayattan soğurlar hocam. Ben bir ara benim yüzümden öldü demiştim. Genişletmek için tıkla... Siz ne saçmalıyorsunuz, ben de anime izliyorum ve öyle bir şey yok.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.986 Makaleler 4 Çözümler 20 22 Mayıs 2021 #18 sonicnix dedi: Arkadaşlar sorumu şöyle düzelteyim; nasıl vicdansız olabilirim? Genişletmek için tıkla... Onlara olmasaydı bana olacaktı diye düşün.
sonicnix dedi: Arkadaşlar sorumu şöyle düzelteyim; nasıl vicdansız olabilirim? Genişletmek için tıkla... Onlara olmasaydı bana olacaktı diye düşün.
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 22 Mayıs 2021 #19 Baran30 dedi: Hocam hiç izlemedim şu saatten sonra da çizgi film izlemeyi düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Çizgi filmin yaşı olmaz hocam bir şans vermenizi istiyorum. 342524 dedi: Siz ne saçmalıyorsunuz, ben de anime izliyorum ve öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Anohana izledin mi izleyip hayattan soğuyan çok kişi var. sonicnix dedi: Arkadaşlar sorumu şöyle düzelteyim; nasıl vicdansız olabilirim? Genişletmek için tıkla... Her zaman kendini düşün bencil ol tek sen varmışsın gibi davran ama yavaş yavaş yalnız kalırsın.
Baran30 dedi: Hocam hiç izlemedim şu saatten sonra da çizgi film izlemeyi düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Çizgi filmin yaşı olmaz hocam bir şans vermenizi istiyorum. 342524 dedi: Siz ne saçmalıyorsunuz, ben de anime izliyorum ve öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Anohana izledin mi izleyip hayattan soğuyan çok kişi var. sonicnix dedi: Arkadaşlar sorumu şöyle düzelteyim; nasıl vicdansız olabilirim? Genişletmek için tıkla... Her zaman kendini düşün bencil ol tek sen varmışsın gibi davran ama yavaş yavaş yalnız kalırsın.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 22 Mayıs 2021 #20 372121 dedi: Çizgi filmin yaşı olmaz hocam bir şans vermenizi istiyorum. Anohana izledin mi izleyip hayattan soğuyan çok kişi var. Genişletmek için tıkla... Hayır, yeni başladım. Ama bende o tür şeyler olmadı.
372121 dedi: Çizgi filmin yaşı olmaz hocam bir şans vermenizi istiyorum. Anohana izledin mi izleyip hayattan soğuyan çok kişi var. Genişletmek için tıkla... Hayır, yeni başladım. Ama bende o tür şeyler olmadı.