S simdigeldim Picopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 311 Çözümler 4 3 Ağustos 2022 #11 Sorun siyasi değil ve senin gibi düşünenler sebebiylede bitmiyor.
Adimi unuttum Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.076 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kahve satan birisi 3 Ağustos 2022 #12 AliEfeDastemir dedi: Al eline bıçağı sokakta gördüğün erdoğana oy veren kişilere sapla. Bu saye de rahatlarsınız. Genişletmek için tıkla... Mantıklı.
AliEfeDastemir dedi: Al eline bıçağı sokakta gördüğün erdoğana oy veren kişilere sapla. Bu saye de rahatlarsınız. Genişletmek için tıkla... Mantıklı.
wontagadra Kilopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 329 Çözümler 2 4 Ağustos 2022 #13 simdigeldim dedi: Sorun siyasi değil ve senin gibi düşünenler sebebiylede bitmiyor. Genişletmek için tıkla... Bunu bana mı söylediniz?
simdigeldim dedi: Sorun siyasi değil ve senin gibi düşünenler sebebiylede bitmiyor. Genişletmek için tıkla... Bunu bana mı söylediniz?
S simdigeldim Picopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 311 Çözümler 4 4 Ağustos 2022 #14 @wontagadra Silmişler sanırım gönderiyi, normalde başkasını alıntıladım.
AliEfeDastemir Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #15 Birçok şey var ve bu da onlardan biri.Yaşadığımız çoğu şey ve umutsuzluğumuzun sebebi onlar.Mesajım boş yere silinmiş.
Birçok şey var ve bu da onlardan biri.Yaşadığımız çoğu şey ve umutsuzluğumuzun sebebi onlar.Mesajım boş yere silinmiş.