Her şeyi cringe bulmak

Yok hocam o triplerde biri değilim onları dabilirim. :)

Evet kral o dizi onu da biliyorum benim bahsettiğim video da o diziyle alakalı birisi korsan cosplay(yanlış yazmış olabilirim siz anladınız) yapıyor.

Allah'ım o dizi zaten başlı başınca cringe bombası. Bir de cosplay yapmışlar tahmin bile edemiyorum. Nesini beğeniyorlar anlamıyorum. Sorun sende değil emin ol. Beğenenlerde bir tuhaflık var.

Biraz garip gelebilir ama evet başlıkta yazdığım gibi bir sorunum var. Özellikle bugün yaşadığım bir olay Reels'ta bir video gördüm birisi bir şarkı ile birlikte korsan RP'si yapıyordu. Bana inanılmaz cringe geldi zor izledim videoyu fakat yorumlar o kadar iyiydi ki çok şaşırdım(video bayağı izlenmiş ve like almıştı şu an hatırlamıyorum)bu bir tek bende mi oluyor aynı şeyi yaşayan var mı merak ettim. Reels'ı bulursam atarım.

Tabii ki. Benim de aşırı cringe bulduğum şarkılar var mesela Reels'ta ama insanlar nedense çok seviyor.

Biraz garip gelebilir ama evet başlıkta yazdığım gibi bir sorunum var. Özellikle bugün yaşadığım bir olay Reels'ta bir video gördüm birisi bir şarkı ile birlikte korsan RP'si yapıyordu. Bana inanılmaz cringe geldi zor izledim videoyu fakat yorumlar o kadar iyiydi ki çok şaşırdım(video bayağı izlenmiş ve like almıştı şu an hatırlamıyorum)bu bir tek bende mi oluyor aynı şeyi yaşayan var mı merak ettim. Reels'ı bulursam atarım.
Akışına bırak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı