Yigitcan urgan Femtopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 11 13 Eylül 2020 #1 Söylenilen her şeyi kafama takıyorum. Var mıdır çözümü arkadaslar?
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 13 Eylül 2020 #2 Yigitcan urgan dedi: Söylenilen her şeyi kafama takıyorum. Var mıdır çözümü arkadaslar? Genişletmek için tıkla... Psikoloğa görünmek dışında çözüm olduğunu sanmıyorum .
Yigitcan urgan dedi: Söylenilen her şeyi kafama takıyorum. Var mıdır çözümü arkadaslar? Genişletmek için tıkla... Psikoloğa görünmek dışında çözüm olduğunu sanmıyorum .
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #3 Psikolog, Psikiyatrist.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 13 Eylül 2020 #4 Takmadan gülmek çok iyi geliyor insana, gül geç. Şaka bir yana psikoloğa gitmelisin, çözüm olmazsa psikiyatrist olabilir.
Takmadan gülmek çok iyi geliyor insana, gül geç. Şaka bir yana psikoloğa gitmelisin, çözüm olmazsa psikiyatrist olabilir.
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 13 Eylül 2020 #5 Müzik dinle Sakın benim gibi olma. Stres yüzünden bağımlı oldum. ( Mentos'a. Günde 3-4 paket yiyorum rahat rahat. ) ( "Hahaha" atmadan önce durumumu düşün. Empati yap. )
Müzik dinle Sakın benim gibi olma. Stres yüzünden bağımlı oldum. ( Mentos'a. Günde 3-4 paket yiyorum rahat rahat. ) ( "Hahaha" atmadan önce durumumu düşün. Empati yap. )
starkia Picopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 521 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #6 Ben de tam tersiyim. Hiçbir şeyi takmıyorum. Bende mi sorun var acaba?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.759 Makaleler 8 Çözümler 237 Yer İstanbul 13 Eylül 2020 #7 Bol bol gül. Gülerek az da olsa gamsız oldum. Normalde aşırı alıngan bir insanımdır. Gülün arkadaşlar.
Bol bol gül. Gülerek az da olsa gamsız oldum. Normalde aşırı alıngan bir insanımdır. Gülün arkadaşlar.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 13 Eylül 2020 #8 starkia dedi: Ben de tam tersiyim. Hiçbir şeyi takmıyorum. Bende mi sorun var acaba? Genişletmek için tıkla... Bilmem?
starkia dedi: Ben de tam tersiyim. Hiçbir şeyi takmıyorum. Bende mi sorun var acaba? Genişletmek için tıkla... Bilmem?
hahaxd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 1.495 Çözümler 2 13 Eylül 2020 #9 Aynı sorun bende de var. Bazen saçma sapan şeylere takıyorum. Örneğin; Yemeği büyük kaşıkla mı yesem? Küçük kaşıkla mı yesem?
Aynı sorun bende de var. Bazen saçma sapan şeylere takıyorum. Örneğin; Yemeği büyük kaşıkla mı yesem? Küçük kaşıkla mı yesem?
Nightswt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 1.180 Çözümler 4 13 Eylül 2020 #10 Psikolog ya da Psikiyatri'nin bendeki etkisi kocaman bir sıfır'dır. O yüzden hiç inanmıyorum. Bence bunun çözümü yine sende. Zamanla bunu kendin çözmelisin. Belki bir uğraş, belki başka bir şey...
Psikolog ya da Psikiyatri'nin bendeki etkisi kocaman bir sıfır'dır. O yüzden hiç inanmıyorum. Bence bunun çözümü yine sende. Zamanla bunu kendin çözmelisin. Belki bir uğraş, belki başka bir şey...