Her şeyimizden olduk

theben26

Hectopat
Daha fazla  
Olayı anlatarak başlayacağım. Sınıfta 2 tane ruh hastası kız var. Bi kopya olayı oldu, bunlarda hocayı arkalarına aldı her konuda haklı olacaklarını sanıyorlar. Bugünde hoca bi dosyayı almaya sınıftan çıktı. Sonra kızlardan biri (bu 2'sinden biri değil) Snap açtı Snapte çalan zili okulun zili sandılar, sonra herkes teneffüs sanıp çıktı. Sonra hoca 10 dakika kadar sonra gelince herkese yok çaktı. Bu Snap açan kız özür dilediği halde tartışma çıktı sonra ruh hastası bağırarak sınıftan kapıya omuz atıp çıktı başka bi kızda onun arkasından bağırdı sonra hocada sinirlenip bu son 3 hafta derse girmeyeceğim, hoca varmış gibi davranacaksınız dedi çıktı.
Hazırlık okuyorum hoca bize 2. dönem ortalarında çok saldınız kendinizi düzeltirseniz sene başındaki gibi olursanız sizi dağıtmayız diğer 3 şube karma olur demişti. İlk sorum karma olmasını önleyebilir miyiz? Sadece bu ikisini ve yandaşlarını atsak sınıftan. İkinci sorum hoca çok sinirliydi ama onu affettirmemizin bi yolu var mı?
Her şeyimizden olduk dedim İngilizce etkinliklerimizden olduk yani. İngilizce etkinliklerimizi anlatayım 8-9 kadar kişi skeç oynayacaktı, yarın karaokemiz vardı, 1 hafta sonrada Eskişehirli varsa bilir adalara gidecektik ve orada sadece İngilizce konuşarak görevleri tamamlayacaktık (yemek alma, kitap sorma, markete girip bi şeyin yerini sorma gibi).

O iki özürlü kız bariz bir şekilde herkesin gözüne batıyorsa sınıfça anlaşıp "hocam sorunu çıkaran bunlar, bu ikisi giderse aslında hiç bir sorun olmayacak" dersiniz ve o iki kızı başka sınıfa alırlar. Eğer o iki kız diğer sınıfta da sıkıntı çıkartırsa ve o sınıftakiler de istemezse büyük ihtimal okuldan atılır kafanız rahat olur :). Son dediğim çok uç tahmindir ama siz olayın kahramanı o iki kızı söylerseniz büyük ihtimal başka sınıfa alacaklardır. Hem siz onlar gittikten sonra düzelir iseniz sınıfta hiç bir şey olmamış gibi devam edersiniz o iki kızın sorunlu olduğunu size gelen hocalar da anlar.

Bana kalsa telefondan çıkan sesi, okulun zil sesinden ayırt edemeyen zihniyeti ben öğrenci diye okulda tutmam. Başkalarını suçlamak yerine, bir öz eleştiri yapman daha iyi olacaktır.
Zaten saate bakınca "durun bu saate ne alaka bekleyin" dedim. Telefonda maaşallah 5+1 gibi ses vermiş tekrar açmıştı tartışırken. Hoca sinirini attı ama etkinlikleri gene iptal etti.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı