Her sitede farklı gösterilen internet hızı farklı

Korysh

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba herkese iyi günler kendi evimize tasinicagiz ve binamız daha yeni yapıldı. Türk Telekom sitesinden baktığım zaman adresiniz Türk telekom fiber destekliyor yazıyor bende bunun üzerine herkesin tercih ettiği TurkNet'e baktım fakat orada 100 Mbps gösteriyordu sonrasında Netspeed'e girdim orada 200 en son Millenicom'a girdim orada ise 5X farkla 1000MBPS desteklediği gözüküyor hangisi doğrudur ev telefonuna sahip değilim? Yardımci olanlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhaba herkese iyi günler yeni kendi evimize tasinicagim ve binamız daha yeni yapıldı. Türk Telekom sitesinden baktığım zaman adresiniz Türk telejom fiber destekliyor yazıyor bende bunun üzerine herkesin tercih ettiği TurkNet'e baktım fakat orada 100 Mbps gösteriyordu sonrasında Netspeed'e girdim orada 200 en son Millenicom'a girdim orada ise 5X farkla 1000MBPS desteklediği gözüküyor hangisi doğrudur ev telefonuna sahip değilim? Yardımci olanlara şimdiden teşekkürler.
Goknet en doğrusu diye biliyorum.

Teşekkürler yanıtınız için siteden giriş yaptığımda böyle dedi bu port 1000 destekleyen midir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-07-14-13-49-52-978-edit_com.brave.browser.jpg
    Screenshot_2024-07-14-13-49-52-978-edit_com.brave.browser.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 19
Teşekkürler yanıtınız için siteden giriş yaptığımda böyle dedi bu port 1000 destekleyen midir?

Hocam her internet servis sağlayıcısı Türk Telekom fiber altyapısından kira maliyetleri nedeniyle 1000 Mbps vermiyor ona göre seçimini yapabilirsin.

Yani bu fttx -v1 Max 1 gigabit destekliyor ama diğer firmalar Türk Telekom yüzünden bölgede hizmet vermiyor kiralar yüzünden çok teşekkür ederim hepinize sanırım Millenicom alacağım 600 TL gibi bir fiyata 1000MBPS. Hayırlı günler dilerim sağlıcakla kalın.

Hocam her internet servis sağlayıcısı Türk Telekom fiber altyapısından kira maliyetleri nedeniyle 1000 Mbps vermiyor ona göre seçimini yapabilirsin.

Bu mesajı çözüldü isaretlerse adminler sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı